Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατεβαίνουν με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Αττικής. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας ς ( πρώην Νέα Δημοκρατία ) και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Οι πρώτες σκέψεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου στράφηκαν στον Γιάννη Δημαρά που είχε και την εμπειρία των περασμένων εκλογών ως επικεφαλής παράταξης. Όμως, νεώτερες σκέψεις ανέδειξαν ως υποψήφιο τον Νίκο Νικολόπουλο. Με την εν λόγω απόφαση συμφωνεί κι ο Γιάννης Δημαράς και προσφέρει τον μηχανισμό που είχε δημιουργήσει για την επιτυχία του Αχαιού πολιτικού. Ταυτόχρονα, η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου στην περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων κρίνεται κι ως βήμα για την επίσημη κι ολοκληρωτική συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια στις 13 περιφέρειες της χώρας, στους μεγάλους Δήμους και θα στηρίξουν καταξιωμένους δημάρχους εκεί που, κατά γενική ομολογία,  υπάρχουν.  

                                                                                          Γ. Σπ. Π. 
http://www.newsnow.gr/