ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Και όμως, το πάρτυ στη Λεωφόρο Λαυρίου της Κερατέας συνεχίζεται, παρά τις πληροφορίες πως τα ΜΑΤ πρόκειται να αποχωρήσουν σύντομα. Μόλις σήμερα το βράδυ περίπου στις 10 η ώρα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στη γέφυρα του Οβριοκάστρου μεταξύ κατοίκων της Κερατέας και των ΜΑΤ, που έφτασαν μέχρι το κόμβο του ΒΙΟΠΑ, σε απόσταση περίπου 1500 μέτρα από την Κερατέα.

Σε αντίποινα, οι δυνάμεις καταστολής απώθησαν τους συγκεντρωμένους άμαχους κατοίκους από τον κόμβο ΒΙΟΠΑ με εκτεταμένη και αδικαιολόγητη χρήση δακρυγόνων – και πάλι σε ευθεία βολή κατά αμάχων, όπως συνηθίζουν τώρα τελευταία.

Το επεισόδιο έληξε με την άδοξη υποχώρηση των ΜΑΤ από τον κόμβο, κάτω από τις αποδοκιμασίες των παραβρισκόμενων κατοίκων, αφού πρώτα κατασπαταλήθηκαν για άλλη μία φορά τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων για τα χημικά που με τόση απλοχειρία σκόρπησαν οι δυνάμεις του προστάτη των κατοίκων της Κερατέας, Υπουργού Προστασίας των Μεγαλοεργολάβων, κυρίου Παπουτσή.

Μήπως αλήθεια θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον εν λόγω κύριο, ο οποίος μόλις χθες για άλλη μία φορά διατυμπάνιζε με απόλυτη πεποίθηση πως τα ΜΑΤ προστατεύουν τους κατοίκους από αψημαχίες που γίνονται δήθεν ανάμεσά τους, πως οι κάτοικοι της Κερατέας και της Λαυρεωτικής όχι μόνο δεν φιλονικούν μεταξύ τους, αλλά αντιθέτως και εξαιτίας της παρατεταμένης και προκλητικής παραμονής των δυνάμεων των ΜΑΤ συσπειρώνονται και αδελφώνονται ολοένα και περισσότερο.

Με άλλα λόγια, αντί ο Υπουργός ΠροΠο να μας κάμψει “προστατεύοντας” με χημικά και βία εμάς από …τους ευατούς μας, κατόρθωσε να μας σμηλεύσει και να μας ενώσει σε βαθμό που κανείς δεν το περίμενε. Για αυτό και μόνο θα πρέπει να τον ευχαριστούμε αιωνίως, κατά προτίμηση φυσικά μετά την αποχώρησή του από τον υπουργικό θόκο. Είναι εξάλλου γνωστόν, πως μόνο μετά την αποχώρηση του κανείς γίνεται γνωστός προφήτης στον τόπο του.

Διαβάστε επίσης:  Tεράστια τα προβλήματα στα σχολεία Ανατολικής Αττικής επισημαίνει το ΚΚΕ Μεσογείων και Λαυρεωτικής

Στο καλό, κύριε Παπουτσή, δεν σε χρειαζόμαστε άλλο, αρκετά μας προστάτεψες. Μπορείς τώρα χωρίς καμία ένδειξη τύψης να παραιτηθείς και να πας να ζήσεις ήρεμα και όμορφα σε κάποια καλύβα κάπου στα βάθη της Αφρικής.

Εκεί ίσως δεν θα διατρέχεις τον κίνδυνο να σε βρει κάποιο από τα ταλαιπωρημένα μέλη της επίλεκτης ομάδας των ΜΑΤ που έχεις στείλει εδώ στην Κερατέα 75 ημέρες τώρα, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο και χωρίς να υπάρχει έστω η παραμικρή δυνατότητα να πετύχεις το σκοπό, για τον οποίο σε έχουν βάλει στο θρόνο σου. Γιατί τότε σίγουρα θα θέλει να σου ανταποδώσει τα καλά που προξένησηες στις δυνάμεις των ΜΑΤ με τη στάση σου στο ζήτημα της Κερατέας!!

Καλή στράτα και …όσο για το αντάμωμα, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται. Ευπρόσδεκτος δεν είσαι πλέον!!

Με στοργή
λαυριωτική

Σχόλια μέσω facebook