Η παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΤΗΛ κ. Νίκου Αντωνίου, ως πολιτικού αναλυτή στο κεντρικό δελτίο του ZOOM TV ( Μάκη Τριανταφυλλόπουλου – Αντώνη Μυλωνάκη) και οι θέσεις του για καίρια κοινωνικά ζητήματα της Χώρας.

« ΕΑΣ – ΕΛΒΟ – ΕΒΟ – Ναυπηγία Σκαραμαγκά »: Ολέθριο λάθος και κοινωνικό ατόπημα το κλείσιμο κρατικών φορέων .

Δημοσιονομική εξυγίανση και ανάπτυξη δεν σημαίνει κλείσιμο κρατικών οργανισμών – φορέων και εξώθηση χιλιάδων συμπολιτών μας στην ανεργία.

1. Δημοσιονομική εξυγίανση και ανάπτυξη σημαίνει εξορθολογισμός των μισθών και κατάργηση περιττών – «ανούσιων» θέσεων και απορρόφηση των κατόχων αυτών των θέσεων, σε άλλες καίριες και ελλιπείς υπηρεσίες. 

2. Αδιανόητη – προκλητική και σκανδαλώδης η ύπαρξη Golden Boys ( Μηνιαίος μισθός 5.000€ – 7.000€ ) σε Δημόσια Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, όπως ΔΕΚΟ κτλ. 
3. Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και αποδοχή του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου δεν σημαίνει Ευρωζώνη δύο ταχυτήτων (ο πλούσιος Βορράς και ο φτωχός Νότος)

Πρέπει οι Ευρωπαίοι Εταίροι και ιδίως τα κράτη που υφίστανται την κρίση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα δημοσιονομικών ελλειμμάτων (Πορτογαλία – Ισπανία – Ιρλανδία – Ιταλία – Ελλάδα) να συνασπιστούν και να μην λειτουργούν ως φτωχοί συγγενείς της Ευρωπαϊκής ένωσης, αποδεχόμενοι τη σκληρή οικονομική και πολλές φορές αντιλαϊκή πολιτική της Καγκελαρίας και της Downing street του Λονδίνου.

εστάλη από κ. Ν. Αντωνίου