Φρίκη στην Κερατέα με τον βιασμό κωφάλαλης κοπέλας με βαριά νοητική στέρηση.

Η υπόθεση εξελίχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με φρικτό πρωταγωνιστή έναν 42χρονο, «φίλο» της οικογένειας και θύμα μία 27χρονη κοπέλα. Η τραγική ιστορία αρχίζει να εξελίσσεται λίγο μετά τις 04:00 όταν η 45χρονη μητέρα της κοπέλας, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας. 


Η μητέρα κατέθεσε ότι ο 42χρονος, οικογενειακός φίλος και φιλοξενούμενος, είχε φύγει από το σπίτι της, μαζί με την 27χρονη κόρη της, η οποία γεννήθηκε κωφάλαλη και με βαριά νοητική στέρηση. Μετά από τουλάχιστον… 7 ώρες αναζήτησης, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, εντόπισαν τον «φίλο» και την άτυχη κοπέλα, ημίγυμνους κοντά στο σπίτι, με την 27χρονη να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η 45χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι ο δράστης είχε αποπειραθεί να βιάσει την κόρη της, η οποία μάλιστα είχε κακοποιηθεί και είχε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και έκλαιγε συνεχώς μη μπορώντας να ξεπεράσει όσα είχε υποστεί. Ο 42χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απλή σωματική βλάβη, ακούσια αρπαγή και βιασμό, την περασμένη Κυριακή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και προχθές οδηγήθηκε στον Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια μέσω facebook
  Ακόμη 1.500 νέοι ειδικοί φρουροί από σήμερα στους δρόμους με στόχο να ενισχυθούν οι περιπολίες στις γειτονιές και να νιώθουν οι πολίτες την προστασία των αστυνομικών.