Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Νικόλαος Αντωνίου

Από τον Νικόλαο Αντωνίου λάβαμε το παρακάτω Δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Αγαπητοί Συμπολίτες της Περιφέρειας Αττικής

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι πολύ κρίσιμες για την Ελλάδα μας, τόσο για την βιώσιμη ανάπτυξη της όσο και για την Ευρωπαϊκή πορεία της.

Ταυτιζόμενος με τις αξίες και τα ιδεώδη της Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση και υπέρτατο αγώνα, δηλώνω «ΠΑΡΩΝ» σε αυτή τη μεγάλη ιστορική μάχη μαζί με τους άλλους εκλεκτούς υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αυτό το «ΠΑΡΩΝ» είναι απόρροια της αγάπης μου για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι, της θέλησης μου να γίνει η Περιφέρεια Αττικής σημείο αναφοράς πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης αλλά και της πάγια ς θέσης μου ότι η Νεολαία οφείλει να πρωταγωνιστεί στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας.

Δημιουργώντας ειλικρινείς και αμφίδρομες σχέσεις, σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε σε αυτόν τον αγώνα. Στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε την δυνατότητα επιλογής έως τεσσάρων υποψηφίων (1 έως 4 σταυροί ) και ευελπιστώ να συμπεριληφθώ σε μία εκ των τεσσάρων επιλογών σας.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σχόλια μέσω facebook