Αγία Μαρίνα, 22 Δεκεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ. Εξερχ.: 190/22.12.2016


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οικιστών Αγίας Μαρίνας Θορικού Λαυρεωτικής σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία, αγάπη, ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας, εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων σας και σας στέλνει τις καλύτερες ευχές μας για ένα Ευτυχισμένο, Ειρηνικό και Δημιουργικό 2017.
Την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017, την ημέρα των Θεοφανίων, αμέσως μετά τον Καθαγιασμό των Υδάτων (μετά τις 11:00) στον Ι. Ν. Προφήτη Ηλία, σας καλούμε να έρθετε στα γραφεία του Συλλόγου μας για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς.Με την ευκαιρία αυτή, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν και αφορούν το παρόν και το μέλλον του Οικισμού μας ενώ φυσικά, θα γίνει και ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης των βασικών στόχων μας.Στην εκδήλωσή μας έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής ώστε να συζητήσουμε και μαζί τους τους προβληματισμούς μας και τις ιδέες μας για την επίλυση των θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας στον Οικισμό μας. Παράλληλα, θα είναι μαζί μας και εμπειρογνώμονας σε θέματα κτηματολογίου για να μοιραστεί μαζί μας τις νέες εξελίξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία όλων των μελών μας σε αυτή την εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη κι είναι σημαντική. Σας περιμένουμε !


Μετά τιμής,Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΟ Πρόεδρος

Η Γραμματέας
Φραγκιουδάκης Λ.
Λεμονίδου-Μπόκαρη Ε.
6945706865
6932379777