ΩΡΩΠΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1

Όλοι περίμεναν ότι ο Κεραυνός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα στον Ωρωπό. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ομάδα του Κεραυνού συνόδευσαν στον Ωρωπό καμιά 50αριά οπαδοί του, που τον βοήθησαν σημαντικά με την υποστήριξή τους! Αντίθετα, οι ντόπιοι οπαδοί του Ωρωπού δεν ξεπέρασαν τους 30!
Όμως η τοπική ομάδα με παίκτες μαχητές που δεν είχαν συμπαράσταση αλλά είχαν «ψυχή», έπαιξαν δυνατά, με πάθος και δυσκόλεψαν αφάνταστα τους φιλοξενούμενους, έστω κι αν έμειναν 10 λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου από το 25’!
Το παιχνίδι ήταν αμφἰρροπο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 25′ σε φάση που έγινε σκληρό φάουλ αμυντικού του Κεραυνού στον Αποστολόπουλο, ο τελευταίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, επειδή απάντησε με βίαιη συμπεριφορά στον αντίπαλό του. Έστω και με 10 παίκτες, ο Ωρωπός ήταν όλο και πιο δυνατός και μαχητικός! Έτσι πέρασε το α’ ημίχρονο 0-0.
Στο β’ μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο αποφασισμένοι από τους φιλοξενούμενους… Μάλιστα ο Ωρωπός έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες με Στεφανή και Σωτηρόπουλο!
Πάντως, ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μεγαγιάννη στο 63’. Και στο 78’ σε αντεπίθεση από τα πλάγια, ο Σάντρι Κρυεμάντι πέτυχε το 0-1, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του!
Σωστός στην εφαρμογή των κανονισμών ο διαιτητής Β. Λάμπρου, αντιμετώπισε κακοπιστία κυρίως από τους παίκτες και τους παράγοντες των γηπεδούχων. Σωστοί αλλά και με υποδείξεις που αμφισβητήθηκαν, οι βοηθοί Καπόγλης και Ντόστης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Κρομμύδας, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Βούσουλας, Κ. Στεφανή, Μέγας, Νουόμπα (78′ Κανατάς), Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς (46′ Δ. Ρώμας), Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (58′ Μπάτρης), Μεγαγιάννης, Σταμάτης (88′ Δ. Κατσίκης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντι.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Μετά από καλή εμφάνιση, ο Άρης Βούλας νίκησε 1-0 γηπεδούχος την Λαυρεωτική και πρακτικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Ο Λάμπρος Μαντακίδης στο 34’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν την διαφορά.
Η Λαυρεωτική στάθηκε άξιος αντίπαλος του Άρη, πάλαιψε, έδωσε σκληρές μάχες αλλά απέτυχε να σκοράρει!

Καλός ο διαιτητής Χριστοδούλου, (Φαμέλης, Παπαδόπουλος).

ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Πάσσας, Αντάρτης, Ροδίτης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Λ. Μαντακίδης (70′ Μπουλάρι), Φώσκολος, Παπαγεωργίου, Παππάς (80′ Χρυσοσπάθης), Διγενής (75′ Π. Μαντακίδης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν (88′ Θ. Μιχαηλίδης), Κωνσταντινίδης (46′ Δ. Μιχαηλίδης), Χασιώτης, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Ιατρού (54′ Τσιαούσης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δρούγκας.

http://neaepsana.blogspot.gr

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(24η αγωνιστική – ώρα 15.30’)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3:
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0
(Χριστοδούλου – Φαμέλης, Παπαδόπουλος).
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-2
(Καπόγλης – Δουλγεράκης, Πολυχρονιάδης).
ΜΑΡΚΟ – ΚΟΡΩΠΙ 1-1
(Αρ. Γαλάνης – Τσιαλογιάννης, Γουργιώτης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0
(Μπουξμπάουμ – Λάμπρου, Οικονόμου).


Ολυμπιακός Λαυρίου-Διαγόρας 2-0

Χωρίς να συναντήσει σημαντικές δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Διαγόρα και παρέμεινε σε… τροχιά παραμονής.
Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη είχε δοκάρι με τον Βελετάκο στο 13’ ωστόσο, ο ίδιος παίκτης στο 47’ άνοιξε το σκορ και στο 87’ ο Τσιώλης διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουντουριώτης (Δυτικής Αττικής).
Ολυμπιακός Λαυρίου (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βωαφειάδης Θ. (58′ Τσομπανάκης), Ζάγκος, Βαφειάδης Σ., Μπεριάνης, Κωστάκης (79′ Μούργος), Παράσχος, Γιαχάεβ Α., Τσιώλης, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β (83′ Παππάς).
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακουμάρες, Πατούχος, Κενενούνης, Λάππας (60′ Καραγιάννης), Κέτσες, Καραγεωργίου, Μπαούρης, Μαρκεττάκης, Μπάρδης, Επιφανής, Φλεβάρης (85 Κωνσταντινίδης).