Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός, Γιάννης Δημαράς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύη Καρατζή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Καραμίτζα στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Σούνιο.

Ο Γιάννης Δημαράς ο οποίος επέλεξε την Λαυρεωτική για να τελέσει τον τρίτο του γάμο έχει εκλεγεί με το ΔΗΚΚΙ βουλευτής το 1996 και με το ΠΑΣΟΚ τρεις φορές (2004, 2007, 2009). 

Τον Σεπτέμβριο του 2010 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου του ίδιου έτους, για την περιφέρεια Αττικής επικεφαλής του συνδυασμού ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά παρότι συγκέντρωσε ποσοστό 16% αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση, πίσω από τους υποψηφίους της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρού (οι οποίοι συγκέντρωσαν ποσοστά 20 και 24% αντίστοιχα). 
Τον Απρίλιο του 2011 ίδρυσε μαζί με το βουλευτή Βασίλη Οικονόμου το κόμμα Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών. Έπειτα από την εκλογική συνεργασία του κόμματος με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκλέγεται τον Μάιο του 2012 στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές στην Β’ Αθηνών, καθώς και στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2012

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }