Πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής παρουσίασε το τμήμα του Ο.Α.Λ. στο κοινό του Λαγονησίου                         ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Το Σάββατο 10 Μαίου 2014 , το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστική του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου με 11 αθλήτριες και  προπονήτρια την Ντασιώτη Ιωάννα ξεσήκωσαν το κοινό του Λαγονησίου με το καταπληκτικό τους πρόγραμμα που περιέχει όλα τα όργανα της ρυθμικής γυμναστικής(μπάλα -στεφάνι-κορδέλα) και σε ταξιδεύει μες τα σύννεφα των πολύχρωμων  συναισθημάτων και μουσικών ευαισθησιών. 
Θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και στο 14ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Λαυρεωτικής  στις 14 Ιουνίου και στη καλοκαιρινή εκδήλωση  του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου στις 15 Ιουνίου ,  καθώς και στις 25 Ιουνίου στη Μεταμόρφωση στο STARGYM .    
  • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ 2014 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 6 ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ( Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Α.Ο.ΚΟΥΒΑΡΑ – ΓΑΣ . ΚΑΛΥΒΙΩΝ- Α.Ο.ΒΑΡΗΣ- Ο.Α.ΛΑΥΡΙΟΥ) ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 10:00 Π.Μ. ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 
Σχόλια μέσω facebook