Κύριε Πορτοσάλτε,

πολύ με εκπλήσσει η εμμονή σας για να έρθει ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα. 

Απορώ για το λόγο, αφού τόσο πολύ λέτε πως κόπτεστε για πολιτισμό και περιβάλλον. 
Γνωρίζετε άραγε, πως υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις αλλά και φυσικά και ηθικά αποδεικτικά στοιχεία που στηρίζουν την άποψη των κατοίκων της Κερατέας πως η πόλη μας δεν πρέπει να γίνει ο σκουπιδότοπος της Ελλάδας!!! 
Πέραν αυτών, γνωρίζετε πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ λειτουργούν προβοκατόρικα, χυδαία και με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή τρομοκρατία του απλού και άμαχου λαού; Γνωρίζετε πως εχθές το βράδυ τα ΜΑΤ μπήκαν στον αστικό ιστό της Κερατέα χρησιμοποιώντας σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό απείρως πιο δυνατά χημικά από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην αρχή της κατοχής τους στο Οβριόκαστρο; Γνωρίζετε πως χρησιμοποίησαν τα χημικά αυτά εναντίον των γυναικών, πεντάχρονων παιδιών και γερόντων της πόλης που δεν μπόρεσαν να δραπετεύσουν από τα ίδια τους τα σπίτια;;;

Κύριε Πορτοσάλτε, γνωρίζω πως θέλετε να είσαστε αρεστός στους μεγαλοεργοδότες σας! Γνωρίζω πως νομίζετε πως έχετε την πανσοφία και μπορείτε να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα! Γνωρίζω επίσης πως έχετε την εξουσία του κουμπιού ελέγχου των ηχητικού συστήματος του σταθμού σας και μπορείτε πολύ εύκολα να σχολιάσετε και να θάψετε έναν διαμαρτυρόμενο ακροατή! Αλλά να γνωρίζετε και εσείς, πως όλα κάποτε βγαίνουν στην επιφάνεια, άλλες φορές πιο αργά, άλλες φορές πιο νωρίς. Αργά ή σύντομα θα μάθει ο κόσμος, ποιος ακριβώς είναι και ο δικός σας ρόλος στο θέμα αυτό. Αργά ή σύντομα θα μαθευτεί πως οι δράσεις σας για το περιβάλλον μόνο αφιλοκερδείς δεν είναι! Αργά ή σύντομα θα πρέπει και εσείς να καταλάβετε πως οι κάτοικοι της Κερατέας είναι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες που έχουν κάθε δικαίωμα να αντιστέκονται σε άδικες φασιστικές και άκρως αντισυνταγματικές πρακτικές ανθρώπων που επικαλούνται τη λαϊκή εντολή για να διαλύσουν ό,τι έχει μέχρι σήμερα κατακτήσει ο ελληνικός λαός!

Έχετε το θάρρος άραγε να έρθετε στην Κερατέα και να πείτε αυτά που λέτε μπροστά στον λαό που έχει υποστεί τα πάνδεινα από μία ανάλγητη κυβέρνηση, μία φασιστική αστυνομική αρχή και έναν παμφάγο εργολαβολάγνο πολιτικό της περιοχής; Αμφιβάλλω!! Είσαστε απλά άλλος ένας καρεκλοδετούμενος εκφωνητής χωρίς προσωπική άποψη.

Με εκτίμηση,
λαυριωτική

Υ.Σ. Επειδή ξέρω πως δεν θα διαβάσετε το μήνυμά μου αυτό στον αέρα, σας ενημερώνω πως το αναρτώ ταυτόχρονα και σε όλα τα blogs που ασχολούνται με το ζήτημα αυτό με ενδιαφέρον, τιμιότητα και ταχύτητα.

Αν πράγματι έχετε το δημοσιογραφικό δαιμόνιο, αναζητήστε τα και δέστε τι γράφει, αισθάνεται και λέει ο λαός της πόλης μας!!