Το Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» σε συνεργία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναγγέλλει την έναρξη υλοποίησης επιδοτούμενων  προγραμμάτων «Άθληση για όλους» στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές ομάδες και όλοι οι πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν προγράμματα  Τρίτης Ηλικίας, Προσχολικής Μουσικοκινητικής Αγωγής, προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες,  καθώς και προγράμματα γυναικών γενικής γυμναστικής και pilates, aerobic,zoumba.  
Επιπλέον θα υλοποιηθούν προγράμματα για παιδιά στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις των περιοχών  Λεγραινών – Καμάριζας – Δασκαλειού.
Η προετοιμασία μαθητών  υποψηφίων για ένταξη σε σχολές που απαιτούν αθλητικές δοκιμασίες  θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λαυρίου και στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας αντίστοιχα.
Η συμμετοχή στα προγράμματα μπορεί να δηλωθεί στη γραμματεία του Τμήματος Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ»  και στα τηλέφωνα: 2292027774 πρωί, 2292027392 απόγευμα    


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων και Κορασίδων

    Το Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» σε συνεργία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων και Κορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στις 2 και 3 Μαΐου 2015.
Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής από όλη την Ελλάδα με σωματεία από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη.
Οι ώρες τέλεσης των αγώνων είναι από τιε 10:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ Σάββατο και Κυριακή.
Σας καλούμε να επιβραβεύσετε τις προσπάθειες των Αθλητών με την παρουσία σας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2015.   
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.