ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

–         Δυστυχώς για άλλη μία φορά επαληθευτήκαμε.

–         Από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα πρώτα επεισόδια η Ενωσή μας ζήτησε τη μεταφορά του Αστυν.Τμήματος Ιερισσού, προκειμένου να προστατευθούν δημόσια περιουσία και οι ζωές των συναδέλφων μας.

–         Η πολύμηνη ένταση, τα επεισόδια με τραυματισμούς συναδέλφων και οι εγκληματικές ενέργειες, δεν στάθηκαν ικανές να πείσουν την ηγεσία μας να αντιληφθεί τα αυτονόητα


Η Κερατέα δεν δίδαξε τίποτα.


–         Τώρα έρχεται πάνω στα αποκαϊδια και μοιρολογεί.

–         Οι συνάδελφοί μας στο παρά πέντε γλίτωσαν τη σωματική τους ακεραιότητά, χωρίς να ευθύνονται για την όλη διαμορφωθείσα κατάσταση. Το πρόβλημα στην περιοχή έγινε αστυνομικό με ευθύνη τοπικών παραγόντων και παραγοντίσκων, οι οποίοι νομίζουν πως έτσι υπερασπίζονται τον τόπο τους και έχουν άποψη για όλα, στοχοποιώντας τους Αστυνομικούς.

–         Αυτή τη δύσκολη ώρα για ολους μας, καλούμε την ηγεσία μας φυσική και πολιτική να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων προτάσσοντας μέτρα για την προστασία της ζωής των συναδέλφων μας, λαμβάνοντας και μέτρα όπου απαιτείται όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
ΙΩΑΝ.ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ       ΓΕΩΡΓ.ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ








Διαβάστε σχετικά:


Δένδιας: “Η Ιερισσός δεν θα γίνει Κερατέα” – ΣΥΡΙΖΑ: “Κομματικό τσιφλίκι” το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ

Την πρόθεση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει “να επαναληφθούν τα γεγονότα της Κερατέας”, να επιβάλλει το νόμο και να αποκαταστήσει την αίσθηση νομιμότητας εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας τα γεγονότα της Ιερισσού Χαλκιδικής και τη σύλληψη δύο……