Μειώθηκε η ποινή του Κεραυνού Κερατέας

Μειώθηκε η ποινή του Κεραυνού Κερατέας
Ο Κεραυνός Κερατέας κατάφερε να δικαιωθεί στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία προσέφυγε, προσδοκώντας σε μείωση της ποινής του, όπως αναφέρει ο ιστότοπος «neaepsana.blogspot.com».
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, είχε επιβάλλει στους «κυανόλευκους» πρόστιμο 500 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για 6 αγωνιστικές.
Μετά από την απόφαση της ΔΕΕ/ΕΠΟ, η ποινή μειώθηκε στο μισό κι έτσι οι αγωνιστικές αποκλεισμού της έδρας του Κεραυνού είναι πλέον τρεις, ενώ το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η διοίκηση του συλλόγου, ανέρχεται σε 250 ευρώ.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, αναφέρονται τα εξής:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση: Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου Κεραυνός Κερατέας κατά της υπ΄αριθμό 23/14-2-2012 απόφασης της Π.Ε. Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στο σωματείο Κεραυνός Κερατέας ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του τριών (3) αγωνιστικών και χρηματική ποινή 250 €».
onsports.gr