Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν σύμφωνα με την Αγία Γραφή ή μηδένα προ του τέλους μακάριζε όπως είπε ο Σόλων ο Αθηναίος στο βασιλιά των Σάρδεων Κροίσο.

Ο πάλαι ποτέ καλοβολεμένος πασόκος επί εποχής ισχυρής Ελλάδας, μετέπειτα πρώτο βιολί του ΓΑΠ στα χρόνια της αντίστασης κατά της επανίδρυσης και αργότερα τσάρος της Ελληνικής Οικονομίας, τώρα ετοιμάζεται να διαβεί τις πύλες του Κορυδαλλού.
Η αλήθεια όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ και την εξαφάνιση ονομάτων από αυτή φαντάζει λίγο περίεργη. Προσωπικά θεωρώ χλωμό ο ίδιος να έσβησε ονόματα. Άλλωστε μπορούσε να κάνει κάτι πολύ πιο απλό, πχ να καταπιεί το flashακι! Ας μη γελιόμαστε η λίστα είχε μέσα ονόματα που το κατεστημένο δεν ήθελε να θίξει. Για αυτό και γύριζε από συρτάρι σε συρτάρι.
 Το θέμα ήταν σε ποιον θα φορτωνόταν το έγκλημα όταν θα ερχόταν η ώρα. Και το θύμα βρέθηκε. Βέβαια δεν αποκλείεται το σενάριο ο τότε υπουργός να είδε τα ονόματα, να χαλάρωσε πχ τη γραβάτα του και κάποιος καλοθελητής να προσφέρθηκε να αναλάβει να ¨λύσει” το πρόβλημα.
Μια φορά πάντως είτε το έκανε είτε όχι, ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ θα περάσει την πόρτα της φυλακής γιατί ας μην ξεχνάμε πως συνήθιζε παρέα με το αφεντικό του στην εξουσία να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό προεκλογικά, να τον διασύρει διεθνώς μετεκλογικά και να παρουσιάζει παραποιημένα φουσκωμένα στοιχεία τα οποία μας οδήγησαν στο σημερινό μας χάλι.
Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Δώσε λοιπόν χαιρετίσματα στην εξουσία. Δε θα τη ξαναδείς. Εγώ παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω, δε σ’ αγαπάω και πολύ το χαίρομαι! “Θέλω να μείνω οπαδός φανατικός αυτών που πάντοτε την τρώνε από πίσω και στο μηδέν ξαναγυρνάνε διαρκώς!”
Το Korydallos Resort σε περιμένει. Εκεί θα βρεις και παλιούς φίλους, συγγνώμη συντρόφους ήθελα να πω, πχ τον Ακη Τσοχατζόπουλο, το Γιάννη Σμπώκο, το Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και λογικά κάποια στιγμή θα γίνετε περισσότεροι. Ακόμη κι αυτός που χθες σε ξεφορτώθηκε, ίσως κάποια στιγμή να βρεθεί παρέα στο κελί 33.
Σε φαντάζομαι κλαίγοντας σιδηροδέσμιο να περνάς την πόρτα της φυλακής, κι ας μην είσαι λεβέντης, και το χαίρομαι όσο τίποτε βλέποντας το δέρμα που μας έγδαρες.
Καλά το τραγουδούσε ο Γιάννης Καλατζής! Πώς το έλεγε; “Έβαλε το σκούρο του, άναψε το πούρο του, μπήκε στο αμάξι του και εντάξει του” ή “Κυρά Γιώργαινα στο λέω υπευθύνος, ο κυρ  Γιώργος σου ειν ένας θεατρίνος”!
Ας το απολαύσουμε!
και πάμε και λίγο πιο ροκ!
Πηγή :

Διαβάστε σχετικά:

Παπακωνσταντίνου: “Σε δύο μήνες τα έργα για τα σκουπίδια της Αττικής”

Του Δημήτρη Δελβέγκου Σε διάστημα δύο μηνών αναμένεται να προκηρυχθούν τα έργα για την υλοποίηση σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική (Φυλή, Άνω Λιόσια, Κερατέα και Γραμματικό), όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά την ημερίδα του αρμόδιου υπουργείου. Σημείωσε……

Επίσκεψη του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Δήμο Λαυρεωτικής (VIDEO)

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Αττική, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου επίσκεψη στον Δήμο Λαυρεωτικής. Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Λεβαντή, τους Αντιδημάρχους και μέλη του……

Γ. Παπακωνσταντίνου: «Έχω υποστεί πολιτικό λιντζάρισμα»

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής και πρόσθεσε ότι το θέμα της υποψηφιότητας του τον έχει ταλαιπωρήσει γιατί -όπως είπε χαρακτηριστικά- έχει υποστεί πολιτικό λιντζάρισμα. Επίσης εξέφρασε τη διαφωνία του με τη θέση……

Εθισμένος με την πτώχευση

Γ.Παπακωνσταντίνου: Υπουργός Εθνικής και Περιβαλλοντικής Χρεωκοπίας! Καταργείται η προβλεπόμενη υποχρέω­ση για έκδοση άδειας επέμβασης από τις δασικές υπηρεσίες για έργα και δραστηρι­ότητες εντός των δασικών οικοσυστημάτων (σ.σ.: όλως τυχαίως αίτηση για τη χορήγη­ση άδειας επέμβασης σε δάση……

Τι γυρεύει ο πονηρός Κοζανίτης στο «παζάρι» της Αττικής;

Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ οι υποψηφιότητες Ραγκούση-Παπακωνσταντίνου Πολεμική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ιπποκράτους, σχετικά με τη συμμετοχή των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος δέχεται ισχυρές πιέσεις να μην τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, ενώ από την……