Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία – και όχι μόνο – η είδηση του θανάτου του μουσικού Κώστα Μέταλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κώστας υπέστη πρόσφατα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν στάθηκε δυνατό να ανακάμψει με αποτέλεσμα η υγεία του να επιδεινωθεί σταδιακά και να επέλθει το μοιραίο.


Υπήρξε μέλος επί σειρά ετών της φιλαρμονικής Κερατέας και του μουσικού σχήματος ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, το οποίο ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2007. Τα μέλη του, μετά από μια μακρόχρονη πορεία με μπάντες της ποπ, ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.

Από την ημέρα ίδρυσής του, το σχήμα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες δήμων, πολιτιστικών κέντρων, συλλόγων, έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά κλαμπ και σε όλες τις μεγάλες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του σχήματος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτό το διάστημα έχει συνεργαστεί με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.

Στην πιο πρόσφατη επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Κώστας, μας είχε στείλει ενημερωτικό υλικό για τα εγκαίνια του Οικολογικού Κέντρου Μεσογείων και Μεταμόρφωσης που έγιναν στην Κερατέα το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ποτέ όχι, που αγαπούσε τον κάθε γνωστό και άγνωστο, που βοηθούσε τον κάθε φτωχό, που ζούσε για τους άλλους.

Εκφράζουμε την θλίψη μας για τον πρόωρο θάνατο του αγαπητού Κώστα καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του και θα τον θυμόμαστε πάντα σαν τον καλό άνθρωπο και μουσικό που ήταν.

Οι φίλοι του, οι γνωστοί και οι συνεργάτες του αδικοχαμένου μουσικού δηλώνουν συγκλονισμένοι από την απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου και είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που αφήνουν στο διαδικτυακό προφίλ του Κώστα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο 30-7-2016 στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Κερατέας και ώρα 5 μ.μ.Επιμέλεια κειμένου: Μυλωνάς Αντώνης