Θεμελιώνεται το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατέας

                          Δωρεά Κων/νου Α. Πρίφτη
Μετά την θεμελίωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου του 4ου Νηπιαγωγείου και του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Κερατέας, η Δημοτική Αρχή της Κερατέας την Κυριακή 28 Μαρτίου του 2010, ώρα 11:00 το πρωί, θεμελιώνει το κτιριακό συγκρότημα του ΚΑΠΗ στην οδό Στρατηλάτου Κωνσταντίνου (πίσω ακριβώς από την Δημοτική Φιλαρμονική).
Το κτίριο ΚΑΠΗ (προϋπολογισμού 1.850.000 € με ανάπτυξη κτιρίου 1.348 τ.μ.) κατασκευάζεται με δωρεά του εφοπλιστή Κερατιώτη Κων/νου Α. Πρίφτη και παραχώρηση οικοπέδου από τον Δήμο Κερατέας .
Ο Κωνσταντίνος Πρίφτης όπως είναι γνωστό προχώρησε σε μία δεύτερη δωρεά στην γενέτειρα του Κερατέα μετά την ανέγερση του Κέντρου Υγείας στην είσοδο της πόλης το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το 2010.
Το νέο κτιριακό συγκρότημα του ΚΑΠΗ το οποίο έχει ξεκινήσει με την επίβλεψη του κου Δημήτριου Κωστάκου και προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς αποτελεί μία μεγάλη προσφορά του ευεργέτη της πόλης στην τρίτη ηλικία της Κερατέας, περιλαμβάνει ισόγειο 480 τ.μ.,  όροφο 217 τ.μ. και αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων  ημιυπόγειο 651 τ.μ.
Θα αποτελέσει σίγουρα ένα νέο πολυχώρο για τους απόμαχους της πόλης και όχι μόνο, θα διαθέτει πολλά σύγχρονα μέσα, παροχές και εξυπηρετήσεις στους ηλικιωμένους της Κερατέας.
Ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, η Αντιδήμαρχος Κερατέας Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Σοφία Παπαγιάννη και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δ.Σ του ΚΑΠΗ καλούν όλους τους δημότες της Κερατέας να πάρουν μέρος στην τελετή θεμελίωσης του ΚΑΠΗ την Κυριακή το πρωί.

Στην τελετή θα παρευρεθεί και ο δωρητής του ΚΑΠΗ Κων/νος Α. Πρίφτης.

http://www.att.atticanews.gr/?c=236&a=2853