Προς τους πολίτες του Λαυρίου
Την Τρίτη 10/7/12 στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητείτο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την επαναλειτουργία της εταιρίας «ΧΥΜΑ», ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής ενεφανίσθη αν και δεν όφειλε να το πράξει, και ισχυρίστηκε ότι 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής δεν έχουν αντίρρηση για την λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης, παρότι γνωρίζει ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Προφανώς πιστεύοντας ότι επειδή η παράταξη του κ. Λουκά κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων των διαφόρων σκανδάλων έχει απαξιωθεί πλήρως και δεν αντιδρά , είναι η κατάλληλη ώρα να υλοποιήσει διάφορες αποφάσεις που αποτελούν ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ για την τοπική κοινωνία του Λαυρίου.
Κάνει λάθος.
Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις πού θα προστατέψουν την τοπική κοινωνία της πόλης μας, και θα αποτρέψουν κάθε δυσμενή ενέργεια εις βάρος της.
ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
lavriaki.gr

Σχετικά

Σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου – Χολαργός).Τέταρτο κατά σειρά θέμα στην ημερήσια διάταξη η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων