Αγαπητοι συμπολίτες και φίλοι της Κερατέας,

Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με σκοπό την ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν την πόλη μας.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε συχνά κοντά σας για να συγκεντρώσουμε σε αυτόν τον ιστότοπο πληροφορίες ειδήσεις και γιατί όχι… ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από γεγονότα και πρόσωπα της Κερατέας.

Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, θα σχολιάσουμε καταστάσεις, θα καυτηριάσουμε τα κακώς κείμενα αλλά και θα επικροτήσουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς την καλή λειτουργία και την ανάπτυξη αυτής της πόλης.

Σας καλούμε επίσης να συμμετέχετε και σεις σε αυτήν προσπάθεια με τα δικά σας σχόλια και υποδείξεις. Θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα θέματα που θα μας υποδείξετε. Θα λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την αγάπη μας προς την Κερατέα και έτσι θα θέλαμε να μας δείτε. 

Η παρουσία σας, η ανάγνωση του ιστολογίου αλλά και η συμμετοχή σας θα δώσουν οντότητα σε αυτή την προσπάθεια και θα μας δώσουν την δύναμη και το ερέθισμα να συνεχίσουμε. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη και θα σας παρακαλέσουμε να ενημερώσετε και τους φίλους σας γύρω από αυτήν την πρωτοβουλία. Η επικοινωνιακή δυνατότητα του διαδικτύου μας φέρνει πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Πολλές ευχαριστίες,
…από την Κερατέα …για την Κερατέα