Παρά την…εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη της Κερατέας, αφού Δήμος, φορείς, κάτοικοι, περιμένουν την επέμβαση των ΜΑΤ στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου από μέρα σε μέρα, η πολιτιστική ζωή συνεχίζεται και οι εκδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη.
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ» του Δ. ΚΕΧΑΪΔΗ Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 7:30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κερατέας. Το Θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Πελοπονήσσιων Λαυρίου θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης το έργο του Δ. Κεχαΐδη «Το Πανηγύρι» σε σκηνοθεσία Παντελή Δρίβα. Την εκδήλωση οργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κερατέας, το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κερατέας «Θέσπις» με την υποστήριξη κι άλλων φορέων της πόλης. Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7:00 το βράδυ ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του οργανώνει μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την οικιακή κομποστοποίηση: – Θα μιλήσει ο Φίλιππος Κυρκίτσος Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης – Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Κερατέας «Τίποτα δεν πάει χαμένο» θα παρουσιάσει τη φετινή δράση για κομποστοποίηση. – Ο Δήμος Κερατέας θα παρουσιάσει την προοπτική δράσης Κομποστοποίησης στη πόλη. – Τέλος θα γίνει παρουσίαση κάδου Κομποστοποίησης από την Καρολίνα Σαρασίτη.

πηγή www.keratea.gr