Στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Λιμένος Λαυρίου τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Παλλήνης, κ. Αριστείδης Βίτσιος. 
Ο κ. Βίτσιος, είχε εκλεγεί για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Γέρακα το 2002, ενώ το 2006 έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Γέρακα, κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 20,45% και επανεκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος.
Ήδη ο κ. Α. Βίτσιος παραιτήθηκε από τη θέση μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης και τη θέση του καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, κ. Κ. Μήλας.

Σύμφωνα με την πρόσφατη κοινή συνέντευξη της υπουργού Τουρισμού κ. Ο. Κεφαλογιάννη, του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στ. Σταυρίδη και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γιάννη Εμίρη, ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου εντάσσεται στους Οργανισμούς για τους οποίους εντός του τρέχοντος εξαμήνου θα προκηρυχθούν διαγωνιστικές διαδικασίες για συνολική και εν μέρει εκχώρησή τους σε ιδιώτες. Ειδικότερα και σε ότι αφορά τον Λιμένα Λαυρίου θα εκχωρηθεί τμήμα του προκειμένου να φιλοξενηθεί megayachts (Μαρίνα πολυτελείας)
Εκ των πραγμάτων, η επικείμενη διαγωνιστική διαδικασία θα είναι το πρώτο crash test για τον κ. Α. Βίτσιο.

Ο κ. Α. Βίτσιος θα αντικαταστήσει στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου τον οικονομολόγο κ. Ζαρολιάγκη Ιωάννη και θα προεδρεύει εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου.