από το www.xfiles.gr

Ο κύριος Χ.,ετών 32, επισκέφτηκε με τη σύζυγό του, το περασμένο Σάββατο, τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Αφού παρέμειναν στο λόφο δίπλα από το ναό μισή ώρα περίπου, τράβηξαν 40-50 φωτογραφίες (τοπίου αλλά και πορτραίτου). Τίποτα δεν είχε γίνει αντιληπτό μέχρι εκείνη τη στιγμη…

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι ο κύριος Χ. είδε χρησιμοποιώντας τη μικρή οθόνη της φωτογραφικής, τις φωτογραφίες που τράβηξαν στην βόλτα τους. Με το zoom όμως σε μία απο αυτές είδε κάτι παράξενο. Αφού πέρασε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή για καλύτερη ανάλυση, διαπίστωσε σε μία φωτογραφία πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα να υπάρχει ένα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.

Τα δεδομένα που μας έστειλε μαζί με τις φωτογραφίες είναι τα εξής:

1) Η φωτογραφική μηχανή CANON SX40 δεν έχει κάποιο ελάττωμα, αλλιώς θα έβγαζε κάποια αλλοίωση και σε άλλη φωτογραφία. Αν έβγαζε αλλοίωση-σφάλμα, πόσες πιθανότητες θα υπήρχαν να έχει η αλλοίωση συγκεκριμένη δισκοειδή μορφή και να ίπταται πάνω από τον Ναό;

2) Η σύζυγος του κυρίου Χ. που τράβηξε τις φωτογραφίες και ουσιαστικά ήταν γυρισμένη προς το σημείο της εμφάνισης δεν είδε το αντικείμενο.

3) Το αντικείμενο έχει δισκοειδή μορφή, είναι ιπτάμενο και δεν φαίνεται να είναι πουλί. Οι διαστάσεις του επίσης φαίνεται να είναι λίγο μεγάλες για πουλί ή έντομο.

4) Στην περιοχή μόνο ελικόπτερο εμφανίστηκε όσο παρέμεινε στον χώρο ο κύριος Χ. με τη σύζυγό του.

5) Σε καμία φωτογραφία από τις 40-50 που τράβηξαν δεν φαίνεται κάποιο πουλί ή έντομο.

6) Η φωτογραφία δεν έχει υποστεί την παραμικρή επεξεργασία σε υπολογιστή*.

19/10/2013 / 14:09:34
19/10/2013 / 14:09:48

19/10/2013 / 14:10:06

19/10/2013 / 14:10:14
Εμφάνιση του άγνωστου αντικειμένου

19/10/2013 / 14:10:26Το πιο ανεξήγητο όλων είναι ότι σε προηγούμενη και επόμενη φωτογραφία δεν εμφανίζεται το αντικείμενο! Δηλαδή, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν διαδοχικά σε διάστημα 8 και 12 δευτερολέπτων δεν εμφανίζουν όλες το αντικείμενο αλλά μόνο μία!

Ο κύριος Χ. εμπιστεύτηκε το ΧFIles.gr και τους αναγνώστες του, και ο λόγος που δημοσιοποιεί το περίεργο αυτό συμβάν είναι για να μοιραστεί την μαρτυρία του και να προσδιοριστεί αν είναι εφικτό το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο.

* To XFiles.gr επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες μόνο για να θολώσει το πρόσωπο του κυρίου Χ.


από το http://www.xfiles.gr/