Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα parapolitika.gr, έντονο φλερτ βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και αρκετές εβδομάδες, μεταξύ του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, και της Νέας Δημοκρατίας.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξάλλου, είχε στηρίξει τον Γ. Σγουρό στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, απέναντι στην Ρένα Δούρου ο οποίος και ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο.
Αυτό που ακούγεται, μάλιστα, είναι ότι ο Γιάννης Σγουρός, θα επιδιώξει να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών όποτε στηθούν κάλπες. Βεβαίως, στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί αναβρασμός και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης.

Ειδικά μεταξύ των βουλευτών που εκλέγονται στην ίδια περιφέρεια, οι οποίοι ταυτόχρονα συζητούν ότι δεν είναι απίθανο μαζί με τον κ. Σγουρό να εμφανιστεί «πακέτο» ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Και στην ιδέα μόνο οι γαλάζιοι βγαίνουν στα κάγκελα…»

Συγκεκριμένα, τα παραδοσιακά στελέχη της Ν.Δ., δεν θέλουν να ξεκινήσει μια διεύρυνση με μετεγγραφές από το ΠΑΣΟΚ προσώπων που ήδη έχουν εκλογική αποτυχία στην πλάτη τους και τα οποία βαρύνονται με κυβερνητικό έργο που η κοινωνία έχει καταδικάσει.

Εκείνο που δεν θα πρέπει να παραβλέπει κανείς είναι ότι σε περίπτωση που ξαναγίνουν εκλογές πριν την παρέλευση της τετραετίας, όσοι προσχωρήσουν στη ΝΔ θα θελήσουν να εξασφαλίσουν και μια εκλόγιμη θέση. Και επειδή υπάρχει το παράδειγμα του Βασίλη Οικονόμου ο οποίος από το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στη ΔΗΜΑΡ και από εκεί στο επικρατείας της ΝΔ, αλλά και με δεδομένη τη δημοσκοπική κατρακύλα της ΝΔ, όλοι είναι επιφυλακτικοί σε τέτοιου είδους συμφωνίες που ως στόχο έχουν την εκλογή στη Βουλή εκείνων που προσχωρούν στη ΝΔ.
Σχόλια μέσω facebook