Η  «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»  κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της  την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα: 19:00 στην Αίθουσα του Συλλόγου. (Λ. Αθηνών – Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας)

Ο Σύλλογος, ευαισθητοποιημένος όπως πάντα, σε κοινωνικά θέματα, δε θα μπορούσε να αγνοήσει την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που στιγμάτισε τη χρονιά που πέρασε και δεν είναι άλλη από το προσφυγικό ζήτημα.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε φέτος συμβολικά να συνδυάσει την κοπή της πίτας του με ανοιχτή συζήτηση με θέμα:”EMEIΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ”
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει :  • Συζήτηση με τους: Γιώργο Γεωργιάδη – δημοσιογράφο, Bakar Albakar – Σύριο πρόσφυγα, εθελοντές διασώστες και εκπρόσωπο των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα”.
      Συντονισμός: Άρης Χατζηγεωργίου – δημοσιογράφος.  • Προβολή φωτογραφικού υλικού του Σπύρου Τσακίρη.  • Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  • Μουσική και τραγούδια από τους: Αλκιβιάδη, Οδυσσέα & Χάρη Κωνσταντόπουλο.
Την ημέρα της εκδήλωσης καθώς και την Τετάρτη 27/01/2016, 7 – 10μ.μ. & το Σάββατο 30/01/2016, 12 -6μ.μ.,  συγκεντρώνουμε τρόφιμα στην αίθουσα του Συλλόγου, τα οποία  θα σταλούν με τη συνδρομή του: “Δ.Υ.Π.ΛΑ – Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής” σε κέντρα υποδοχής προσφύγων.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ