Τέσσερις μπουκαδόρους, σε Ολυμπιακό Χωριό και Κερατέα, κατάφεραν και συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη οι αστυνομικοί, σχεδόν επ’αυτοφώρο. Στο Ολυμπιακό Χωριό ένας 24χρονος από την Παλαιστίνη μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι και άρπαξε ό,τι πολύτιμο βρήκε, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Το τελευταίο δίμηνο είχε μπουκάρει σε 5 κατοικίες στην περιοχή των Αχαρνών, απ’όπου είχε πάρει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 23.000€.

Αστυνομικοί του τμήματος Λαυρίου έπιασαν δύο Έλληνες, στην Κερατέα, που λίγο νωρίτερα είχαν αρπάξει από σπίτι είδη υγιεινής και έναν χαλκοσωλήνα και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την 6η κλοπή που έκαναν το τελευταίο 5μηνο.

Σε έναν νεαρό από τη Ρουμανία πέρασαν τις χειροπέδες αστυνομικοί της ασφάλειας Κερατέας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει μεζονέτα στην περιοχή. Αύγουστο και Σεπτέμβριο είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα από 4 σπίτια στην Κερατέα, 2 στο Μαρκόπουλο, 2 στην Ανάβυσσο και 1 στα Καλύβια.

blokoteam.blogspot.com