ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ!


Αγαπητοί Συμπολίτες,


Παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας, μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Πέμπτη, 26/1/2017, στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και την Παρασκευή, 27/1/2017, στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη.Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την σύντομη τελετή από τους ιερείς και αντάλλαξαν ευχές για ένα χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2017. Οι δύο τυχεροί που πέτυχαν το φλουρί στις βασιλόπιτες στο κάθε ΚΑΠΗ, κέρδισαν από μία δωρεάν μονοήμερη εκδρομή, για το μήνα Μάρτιο, προσφορά του Γραφείου Γενικού Τουρισμού «Saronic Tours».


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κος Νίκος Ορφανός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Χρήστος Δρίτσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Δημήτρης Κολιαβασίλης, οι οποίοι εξέφρασαν με τις ευχές τους, τον σεβασμό και την αγάπη τους προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και την τρίτη ηλικία γενικότερα, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.


Ο κος Νίκος Ορφανός, ευχήθηκε στα μέλη και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, να έχουν μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.
Σχόλια μέσω facebook