Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των πρωταθλημάτων υποδομών ΕΣΚΑ, ο ΓΣ Κερατέας πανηγυρίζει και δικαιολογημένα την πρόκριση της παιδικής, για πρώτη φορά και της εφηβικής ομάδας, για δεύτερη και μάλιστα συνεχόμενη, στην επόμενη φάση της Β΄κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Οι κόποι και οι προσπάθειες των παιδιών σ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο που κάνει υπερήφανους πρώτα τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους και φυσικά τον προπονητή τους και τη διοίκηση του σωματείου.

Επειδή καμία επιτυχία δεν έρχεται τυχαία, πρέπει να τονίσουμε ότι τα παιδιά έβαλαν στόχους από την αρχή και δούλεψαν σκληρά για να τους πραγματοποιήσουν. Προπονούνται μαζί δύο χρόνια μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Π. Πλαγιαννάκου και τη στήριξη της διοίκησης μέσω του εφόρου κ.Παπαγιάννη.

Το παιδικό τμήμα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση στη 2η θέση με απολογισμό 14Ν-4Η.

Στην φωτογραφία. Επάνω σειρά από αριστερά είναι: Παπαγιάννης(Έφορος), Μπάμπαλας Γ., Μεκόλη Θ., Στουραίτης Β., Βλοχαίτης Γ., Σιδέρης Β., Γκίκας Μ., Αθανασίου Ο., Κυριαζής Σ., Λιούμης Δ.Πλαγιαννάκος Π.(Προπονητής). Κάτω σειρά : Γιαννούλης Η., Ρουμπάνης Λ., Κοντογιαννόπουλος Λ., Σουλαχάκης Α., Ρίζος Κ., Μπαλτάς Τ., Τσαμαλής Θ., Κρυστάλλης Ο., Πατσιούρας Γ., Ρουμπάνης Σ.

Το εφηβικό τμήμα πέρασε σαν 2ο και αυτό με απολογισμό 15 Ν- 3 Η.

Στην φωτογραφία. Επάνω σειρά από αριστερά είναι: Παπαγιάννης(Έφορος), Κατσούρης Θ., Τάλλαρης. Σ, Δαραμούσκας Τ., Γκούμας Ε., Αδάμης Δ. Πλαγιαννάκος Π.(Προπονητής) Κάτω σειρά: Κυριακόπουλος Β., Λαιμοδέτης Β., Συρανίδης Χ., Οζοκουέρε Σ.

Πηγή ενημέρωσης: