Πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο αθλητικό τριήμερο για παιδιά από σχολεία της πόλης.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:Ένα όμορφο τριήμερο με πολύ  αθλητική δράση, χαρούμενες παιδικές φωνές και ικανοποίηση με εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν, να συνεργάζονται, να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και στο τέλος να δίνουν τα χέρια, ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Λαυρίου από το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ.«ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής .

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου το άθλημα της Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) με την συμμετοχή  4 ομάδων αγοριών και 4 ομάδων κοριτσιών ηλικίας 9 ετών.


Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής :
Για τα κορίτσια
1η θέση :ΚΕΡΑΥΝΟΣ
2η θέση: ΑΤΡΟΜΗΤΕΣ
3η θέση: ΝΕΡΑΙΔΕΣ – ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ)
Για τα αγόρια
1η θέση: FANTASTIC 9
2η θέση: Δ3
3η θέση: ΧΡΥΣΟΙ ΑΕΤΟΙ- ΑΗΤΤΗΤΟΙ (ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ)
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Τσίκλος Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Δήμου Λαυρεωτικής και  μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» , ο κ. Δράκος Δημήτρης  Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και ο κ. Σκάρλος Δημήτρης Ομοσπονδιακός Προπονητής Χειροσφαίρισης Χαντμπολ σύμβουλος για την ανάπτυξη νέων ταλέντων της Ελληνική Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης
Το Σάββατο  28 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο «Γεώργιος Ραφιάς» η δεύτερη ημέρα του Παιδικού Αθλητικού Τριημέρου στο άθλημα του Ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 5 ομάδων αγοριών και 2 κοριτσιών ηλικίας 11-12 ετών.
Η τελική κατάταξη είχε ως εξής:
Για τα αγόρια
1η θέση: ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ
2η θέση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ
3η θέση: ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ
Για τα κορίτσια
1η θέση :ΑΝΙΚΗΤΕΣ
2η θέση: ΔΙΕΣΗ 21
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Συρίγος Γιάννης Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ».
Το Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου  στην Νεάπολη με το άθλημα της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) με την συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 11 κοριτσιών ηλικίας 11-12 ετών.
Η τελική κατάταξη είχε ως εξής:
Για τα αγόρια
1η θέση: ΑΣΣΟΙ
2η θέση:AIR
Για τα κορίτσια
1η θέση : ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ
2η θέση: ΜΠΑΛΑΔΟΡΕΣ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.  Δράκος Δημήτρης  Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και ο κ. Ρέρρας Θανάσης  μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Στο τέλος κάθε ημέρας απονεμηθήκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Παιδικό Αθλητικό Τριήμερο. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιατρό κ. Κορακιανίτη Γεώργιο, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Σταυριανό Κυριάκο και κ. Βλαχάκη Σοφία για την εθελοντική συμμετοχή τους και βοήθεια του στην διοργάνωση. Επίσης, τους  αθλητικούς συλλόγους Ολυμπιακό Λαυρίου  και Α.Σ. Λαυρίου για την υλικοτεχνική υποδομή που μας παραχώρησαν κατά την διάρκεια των αγώνων.
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάχθηκε στο Εθνικό πρόγραμμα της Γ.Γ Αθλητισμού « Be Active ».
Συγχαρητήρια σε όλους!!!! Και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά….!!!

Το Τμήμα Αθλητισμού το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»

                                                           Λαύριο  1-6-2016
     
        Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Δήμαρχος
Αντώνιος-Ισίδωρος Μακρυωνίτης                                             Δημήτρης   Λουκάς