Οι άνθρωποι του Λαυρίου κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στελεχώσουν το ρόστερ τους εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, με το εγχείρημά τους να συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, αν και ήδη κάποιοι παίκτες κλειδιά έχουν ήδη συμφωνήσει να ανανεώσουν. Από εκεί και πέρα, το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τα οφειλόμενα.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο κατηγορίες: αυτοί που έχουν στα χέρια τους χαρτιά και οι διοικούντες είναι υποχρεωμένοι να τους καταβάλουν τα δεδουλευμένα τους και από την άλλη οι υπόλοιποι που είναι ξεκρέμαστοι. Τι κι αν είχαν γίνει αρκετές συμφωνίες κυρίων; Οι διοικούντες δεν αποδείχθηκαν και τόσο συνεπείς.

Έτσι, όσοι δεν έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα για να κινηθούν δικαστικά βρίσκονται στην αναμονή, η οποία δείχνει… αιώνια και ψυχοφθόρα, κάνοντας αρκετά παιδιά να μετανιώσουν για την απόφασή τους να παραμείνουν το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, παρότι και την προπέρσινη σεζόν υπήρχε τεράστια ασυνέπεια από τους ιθύνοντες.

Αν έχεις χαρτιά, διάβαινε… Αν όχι, περίμενε…