Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση του δημάρχου Κερατέας κυρίου Σταύρου Ιατρού προς απάντηση σε σχόλια που έγιναν σε προηγούμενη ανάρτηση

Το διαδίκτυο, από μέσο πληροφόρησης και επικοινωνίας έχει καταστεί μέσο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, όταν οι χρήστες και ρυθμιστές των “χώρων” του διαδικτύου δεν ελέγχουν κυρίως ποιοι γράφουν (όχι τι γράφουν).
Ο Ιωάννης Ιατρού είναι ψεύτικο όνομα ανύπαρκτο (3 έχουμε στην Κερατέα ρωτήστε τους).
Το όνομα αυτό χρησιμοποιεί ο γνωστός – άγνωστος προβοκάτορας συκοφάντης, που τον γνωρίζει όλη η Κερατέα. Με απαράμιλλη θρασυδειλία με γκεμπαιλίστικη – φασιστική μεθόδευση χρησιμοποιεί διαρκώς ψεύτικα ονόματα για να διαδίδει συκοφαντίες.
Ξεκίνησε ως ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ συνέχισε ως ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ακολούθως ως ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΩΜΑΣ και τώρα ως ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ. Και κάτω από αυτά τα ονόματα γράφει ο ίδιος συκοφάντης.
Ο ίδιος – εκφράζοντας συγκεκριμένα συμφέροντα – είναι που τολμά να δημοσιεύσει το παραπάνω κατάπτυστο ψευδές κείμενο. Όσοι θέλουν την αλήθεια ας ρωτήσουν όσους αναφέρει.
Ο κύριος αυτός θα συκοφαντεί, θα συκοφαντεί, θα συκοφαντεί. Ξένο σώμα προς τα ήθη της Κερατέας αυτός και η παρέα του έχει απομονωθεί τώρα στην συνείδηση όλων και αύριο οριστικά.
Ωστόσο, οι συκοφαντίες του θα τρέχουν στο διαδίκτυο και θα δηλητηριάζουν την κοινωνία μας, όσο υπάρχουν αφελείς που τα πιστεύουν αλλά και ανεύθυνοι που του δίνουν βήμα.

Σταύρος Ιατρού
Δήμαρχος Κερατέας

εκ μέρους του ιστολογίου …από την Κερατέα …για την Κερατέα σας ενημερώνουμε τα εξής :

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, οι αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο αποτελούν :

1. Aναδημοσιεύσεις χωρίς τροποποίηση, από τον τύπο ή άλλους ιστοχώρους, κειμένων για τα οποία οι συντάκτες φέρουν επώνυμα την ευθύνη για την ακρίβεια των όσων γράφονται,

2. Επώνυμες ανακοινώσεις από υπαρκτά πρόσωπα των οποίων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ταυτότητά τους

Οι απαντήσεις και τα σχόλια σε αυτές τις αναρτήσεις, για την ελευθερία της έκφρασης και την προώθηση του κοινωνικού διαλόγου δεν θα λογοκρίνονται ( εφόσον βέβαια δεν ξεπερνούν τα ανεκτά όρια και γίνονται υβριστικά). Στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μπορεί κανείς να καταγγείλει τυχόν “παράνομες συμπεριφορές” και να προβαίνουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Για την ανάρτηση στο ιστολόγιο οποιουδήποτε κειμένου μας αποστείλλετε (είτε μέσω email, είτε με την μορφή σχολίου) θα χρειαστούμε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, και διεύθυνση κατοικίας προς επιβεβαίωση της ταυτότητας του συντάκτη. Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις αυτές ανώνυμα ή επώνυμα, πατώντας το σημείο “καταχώρηση σχολίου”.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και η χρήση της με οποιονδήποτε τρόπο συνιστά και δηλώνει τη συμφωνία του επισκέπτη προς τους παραπάνω όρους χρήσης. Σε περίπτωση μη συμφωνίας του επισκέπτη προς τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας, η χρήση της δεν επιτρέπεται.