Δημήτρης Τσιαούσης και Θανάσης Πετούρης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν και οι καλύτερες, ωστόσο το φιλικό παιχνίδι της Μ. Πέμπτης (9/4) στο ″Γ. Ραφιάς″ της Νεάπολης ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λαυρίου και Κεραυνό πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Το τελικό σκορ (3-0) υπέρ των ″ερυθρόλευκων″ μικρή σημασία έχει, καθώς το σημαντικό είναι πως οι δύο προπονητές (Δημήτρης Τσιαούσης – Θανάσης Πετούρης) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, πρόσωπα αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για το υπόλοιπο της χρονιάς όσο βέβαια και για την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό Λαυρίου στέκονται στο γεγονός πως η ομάδα έχει αρχίσει να αποκτά ποδοσφαιρική ταυτότητα και οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται σιγά σιγά τον τρόπο με τον οποίο ο Τσιαούσης θέλει να ″χτίσει″ την ομάδα. Παράλληλα τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και η εξαιρετική εικόνα των ″ερυθρόλευκων″ δείχνουν πως οΟλυμπιακός διαθέτει ένα ισχυρό ρόστερ το οποίο με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να πετύχει τη νέα σεζόν μεγάλα πράγματα.
Όσον αφορά τον Κεραυνό Κερατέας, όπως προαναφέραμε αγωνίστηκε στο φιλικό της Μ. Πέμπτης (9/4) με αρκετά νεανικό σχήμα και ο Θανάσης Πετούρης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που ίσως άμεσα κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα και σε επίσημες διοργανώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα κύλησαν καλά στο ματς των δύο ομάδων, ενώ από πλευράς του Κεραυνού θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους τουΟλυμπιακού Λαυρίου για την εξαιρετική φιλοξενία