Επείγουσα ενημέρωση ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του lavreotiki.com ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου, μετά τις απίστευτες βιαιοπραγίες των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Λαυρεωτικής με αποκορύφωμα την εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας.

Ο πρωθυπουργός φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τις αρνητικές – επικοινωνιακά – διαστάσεις που πήρε η υπόθεση της Κερατέας, κυρίως μέσω των συγκλονιστικών εικόνων που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου που η πολιτική του παραπαίει από γκάφα σε γκάφα ζήτησε άμεση ενημέρωση και εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, καθώς πλέον υπάρχουν φόβοι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον ότι η υπόθεση της Κερατέας ενέχει τρομακτικούς κινδύνους που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε πτώση της κυβέρνησης!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από δύο ημέρες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάστηκε ένας τεράστιος σε όγκο φάκελος που ξεπερνά τις 70 σελίδες με οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα του Ελληνικού και ξένου τύπου καθώς και καταγραφή όλων των ξένων ηλεκτρονικών μέσων που ανέδειξαν την υπόθεση της Κερατέας.

Την ίδια ώρα μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί στο κτίριο της Κατεχάκη και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ σύντομα θα ξεσπάσει ισχυρή καταιγίδα με επίκεντρο τον αστυνομικό διευθυντή Μπόμπο.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός της αστυνομίας είχε μεν προσφερθεί να σηκώσει το βάρος της όλης επιχείρησης αλλά εκ του αποτελέσματος κατάφερε να οδηγήσει ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ. σε ένα εξευτελιστικό Βατερλό.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και όσοι γνωρίζουν κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις.

ΠΗΓΗ:http://lavreotiki.com/