ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Π.Ε. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ. ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΣΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει το γήπεδο της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ όπου μερικά από αυτά είναι πολύ σοβαρά. 


Δε θα αναφερθούμε από αυτή την ανάρτηση σε προβλήματα όπως:

1) O τάπητας του γηπέδου που είναι απο τους χειρότερους στην Ελλάδα και έπρεπε να είχε αντικατασταθεί καιρό πριν με συνέπεια αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς αρκετών παιχτών και όχι μόνο..

2) Κερκίδα στην ανατολική πλευρά του γηπέδου μιας και ο κόσμος μαζεύεται εκεί και κάθεται όρθιος.

3) Σταθερή καντίνα μόνιμη έστω και για ένα μπουκαλάκι νερό..

4) Τουαλέτες στις κερκίδες για το φίλαθλο κόσμο

5) Βρύσες, θερμοσίφωνες, κ.α.

…Αλλά Θα Αναφερθούμε σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει αρκετό καιρό και συγκεκριμένα απο την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό το πρόβλημα είναι: ΟΙ ΣΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΠΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Ήδη έχει χτυπήσει αρκετός κόσμος και θα χτυπήσουν ακόμα περισσότεροι αν συνεχίσει ο δήμος να είναι αδιάφορος με αυτό το θέμα. 

Λείπουν σχάρες γύρω στα 100 μετρά. (δείτε στο βίντεο που ακολουθει)

Οι σχάρες βρίσκονται ανάμεσα στο στίβο και τον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαίρου οι οποίες έχουν γύρω στα 40-50cm βάθος.

Αρκετά μεγάλο για μικρά παιδιά. (δείτε εδω φωτογραφία)


Το σημαντικό είναι οτι είναι μπροστά στην είσοδο του γηπέδου και δεν διακρίνεται εύκολα πόσο μάλλον θα το διακρίνουν τα μικρά παιδιά.

Το λέμε και θα το λέμε συνέχεια μέχρι να φτιαχτεί το συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου γιατί κινδυνεύουν παιδιά και όχι μόνο.


Έχει ενημερωθεί ο δήμος για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα. Εκτός από την ενημέρωση το έχουν δει σίγουρα και οι ίδιοι από κοντά όπως θα δούμε και στις φωτογραφίες απρακτώ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου από τη φιέστα της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνουμε το δήμαρχο Λαυρεωτικής και τον Πρόεδρο της ΑΠΕΛ να πέρανε πάνω απο το πρόβλημα.


Στη δεύτερη και την τρίτη φωτογραφία διακρίνουμε την παράδοση μεταλλίου από το δήμαρχο Λαυρεωτικής σε ποδοσφαιριστή της ομάδος εξ αποστάσεως λόγο του γνωστού προβλήματος.

Περιμενουμε γρηγορα τη λυση αυτου του σημαντικου προβληματος . Ελπιζουμε οχι για πολυ ακομα γιατι ηδη εχει καθυστερησει αρκετα.

Σχόλια μέσω facebook