Τα «τρελά μωρά» του Μπάμπη Κατσάνου συγκροτούν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολική Αττική σε επίπεδο Νέων – Τι δηλώνει ο Τάκης Μακροδημήτρης

Μια από τις βασικές προτεραιότητες που έθεσε η διοίκηση Δημήτρη Λουκά, όταν αναλάμβανε το καλοκαίρι το τιμόνι του Κεραυνού Κερατέας, ήταν η εξέλιξη και η οργάνωση της Ακαδημίας. Η δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα αποφέρει καρπούς στο 100%, καθώς όχι μόνο υπάρχει ραγδαία αύξηση των παιδιών που έχουν ενταχθεί στα τμήματα των Υποδομών, αλλά έχουν έλθει και σημαντικές επιτυχίες, με πρώτη -και σημαντικότερη- απ’ όλες τη συμμετοχή αθλητών που είναι γέννημα θρέμμα Κερατιώτες στην ανδρική ομάδα. Μια άλλη επιτυχία, που αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι των τμημάτων υποδομής, είναι η τρομερή πορεία που διέγραψε η ομάδα Νέων του Κεραυνού, η οποία βγήκε πρώτη στον όμιλο της, έχοντας την καλύτερη άμυνα σε όλη την Ανατολική Αττική και μια από τις καλύτερες επιθέσεις.

Τα «τρελά μωρά» του Μπάμπη Κατσάνου, που συγκροτούν ένα πανίσχυρο σύνολο και στηρίζονται στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, είναι έτοιμα πλέον να μπουν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Νέων, όπου και εκεί στόχος είναι η πρόκριση. Να σημειώσουμε εδώ πως η… συνταγή της επιτυχίας έρχεται από την ανδρική ομάδα και τον κόουτς Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος βρίσκεται πάντα σε συνεννόηση με τον άμεσο και έμπιστο συνεργάτη του Μπάμπη Κατσάνο, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο τμήμα του εφηβικού.
Μάλιστα, όπως μας έλεγαν άνθρωποι του Κεραυνού, η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικό πλαίσιο σε αυτό το κομμάτι, καθώς η Ακαδημία ακολουθεί την φιλοσοφία που χαράσει η μεγάλη ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού διδάσκεται στους νεαρού αθλητές. Όσον αφορά το τμήμα των Νέων, διαθέτει παιδιά που δεν αποκλείεται πολλά απ’ αυτά το καλοκαίρι να ξεκινήσουν προετοιμασία με το ανδρικό τμήμα, καθώς διαθέτουν το ταλέντο και την προοπτική να ενταχθούν σιγά-σιγά στα πλάνα του Τάκη Μακροδημήτρη!
«Ο Κεραυνός έχει συνέχεια και μέλλον. Αυτό φαίνεται από την ομάδα Νέων με την εξαιρετική πορεία που κάνει, αλλά και με τη δουλειά που γίνεται συνολικά στις Ακαδημίες. Στόχος μας είναι να υπάρχει προώθηση νεαρώναθλητών και ήδη αυτό γίνεται πράξη, καθώς παιδιά από την Ακαδημία συμμετέχουν όχι μόνο σε προπονήσεις αλλά και σε αγώνες του ανδρικού τμήματος. Ο Κεραυνός δουλεύει πάνω σε πρότυπα μεγάλων ομάδων και γι αυτό έχει μέλλον. Υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, αλλά το βάρος έχει πέσει στη Ακαδημία, εκεί όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά και τους προπονητές, ενώ την ευθύνη έχουν αναλάβει οι κ.κ. Κώστας Λουκάς-Δήμας Παναγιώτης που τρέχουν όλα τα τμήματα», τόνισε ο τεχνικός του ανδρικού τμήματος.
Κατσάνος: «Σκοπός της Ακαδημίας η παραγωγή παικτών»!
Για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Κεραυνού αλλά και για την εντυπωσιακή πορεία των Νέων μίλησε ο Μπάμπης Κατσάνος, ο προπονητής του εφηβικού τμήματος. «Είναι πρώτη φορά που ο Κεραυνός τερματίζει πρώτος στον όμιλο του πρωταθλήματος Νέων. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός για εμένα σε αυτές τις ηλικίες, παρ’ ότι οι περισσότερες ομάδες τις οποίες έχω προπονήσει έχουν φέρει σημαντικές επιτυχίες. Αυτό που έχουμε βάλει ως πλάνο είναι να επανδρώσουμε τον Κεραυνό με δικά του παιδιά, με παιδιά των Ακαδημιών. Ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα με συμμετοχή νεαρών αθλητών και έπεται συνέχεια. Πάμε βήμα βήμα, δουλεύουμε σωστά πάνω σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο Ακαδημία-ανδρική ομάδα και σκοπός στο τέλος είναι η παραγωγή παικτών», τόνισε ο κ. Κατσάνος.