Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ώρα 20:30 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»  φιλοξενεί τον Απόστολο Ρίζο “minimals” σε μια μοναδική συναυλία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης που εορτάζει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος. Ρυθμός, συναίσθημα και ερμηνεία συναντιούνται σε ένα μουσικό project μυσταγωγίας από ένα καλλιτέχνη που στήριξε τον αγώνα της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Ο τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος παρουσιάζει ένα μινιμαλιστικό μουσικό project, όπου οι χαρισματικές του ερμηνείες και η αγαπημένη του κιθάρα, συμπράττουν με το κοντραμπάσο του πληθωρικού δεξιοτέχνη Θεόδωρου Κουέλη, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο.

Τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Απόστολου Ρίζου, όπως το “Μη φύγεις” και το “Ποτέ δεν είναι αργά” μαζί με ακυκλοφόρητα τραγούδια του, συναντούν το “Τι να θυμηθώ”, το “Να ‘μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα” του Νίκου Ζούδιαρη. Αγαπημένες συνθέσεις των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη και άλλων κορυφαίων δημιουργών σε λόγια μεγάλων στιχουργών και ποιητών, μάς αποκαλύπτονται από την αρχή, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα, με την αμεσότητα και το συναίσθημα να παίζουν πάντα, τον πρώτο ρόλο.


Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα