Δύο ανακοινώσεις  εξέδωσε ο Αγροτικός Συναιτερισμός Κερατέας για τις δηλωσεις συγκομιδής σταφυλιών καθώς και για την διαδικασία πιστοποίησης ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών
Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών οι οποίες γίνονται ηλεκτρονικά κι από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:00 στο γραφείο του Συνεταιρισμού .Καταληκτική ημερομηνία για την πραγματοποίηση της δήλωσης συγκομιδής είναι μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε τις παραπάνω ώρες στο 22990-68640.
Ανακοίνωση για το πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων
Επειδή, από 26 Νοεμβρίου 2015 δεν θα είναι δυνατή η αγορά φυτοφαρμάκων απ’ όσους δεν διαθέτουν πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων, κρίνεται σκόπιμο να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός έχει οργανώσει τη διαδικασία όσων ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι το κόστος του παράβολου απόκτησης για το πιστοποιητικό από τις 26 Νοεμβρίου διπλασιάζεται και γίνεται από 25ευρω 50ευρω.
Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Συνεταιρισμού, καθημερινά από τις 19:00 έως 21:00 ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 22990-68640.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ