Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η παράσταση «Παλιά Αθήνα» από τη χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας υπό τη Μουσική Διεύθυνση και σκηνοθεσία του Μαέστρου κου. Λαζάρου Τάσου στο θεατράκι του ΕΠΑΛ Λαυρίου το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016. Πλήθος θεατών από το Δήμο Λαυρεωτικής καθώς επίσης και από το Κ.Α.Π.Η. Κορωπίου αποθέωσαν τα μέλη-καλλιτέχνες του Κ.Α.Π.Η. μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από τα τραγούδια, τα κουστούμια και τη σκηνική παρουσία των μελών. Οι «καλλιτέχνες» έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στο θεατρικό σανίδι, αλλά περισσότερο το χειροκρότημα του κοινού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Κα. Δήμητρα Πάλλη, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», οι Αντιδήμαρχοι Κοι. Ιωάννης Αδάμης, Παναγιώτης Τσίκλος, Αναστάσιος Αντωνίου, η Κα. Ευαγγελία Βελετάκου εντεταλμένη Αντιδήμαρχος, ο Κος Λάμπρος Μπουκουβάλας Δημοτικός Σύμβουλος, ο Κ. Εμμανουήλ Γρινιεζάκης, Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΦΗΤΤΟΣ» και η Κα. Μαίρη Μαυρομάτη, υπεύθυνη Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορωπίου.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Κα Δήμητρα Πάλλη και τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Κο Δημήτριο Λουκά που πάντα στηρίζουν τα Κ.Α.Π.Η., δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά την Τρίτη Ηλικία. Επίσης, ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου Λαυρεωτικής για τη μεταφορά των σκηνικών και την επιμέλεια του ήχου και του φωτισμού της παράστασης.

Πηγή