Στην Ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής ψηφίστηκε ομόφωνα η νέα Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στην οποία συμμετέχει και ο συμπολίτης μας Πανταζής Κων/νος.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι:Ισίδωρος Κούβελος-Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιππασίας, Θανάσης Βασιλειάδης-Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Σοφοκλής Πιλάβιος-Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Κατσώρας-Πρόεδρος Χιονοδρομίας και ο Νίκος Τσώνης Δημοσιογράφος.
Της Επιτροπής προεδρεύει ο κ. Γιάννης Καρράς – Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.
Με την σύγκληση της Επιτροπής τέθηκαν ζητήματα για την αφή της φλόγας για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, Ουτρέχτη 2013-Ολλανδία που θα πραγματοποιηθεί στις 30/5/2013  και η σύμβαση της Τελετής Έναρξης και Λήξης καθώς και Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi-Ρωσία 2014 που θα γίνει στην Ολυμπία στις 28/9/2013 και θα έχει διάρκεια 5 ημέρες ανά την Ελλάδα.
Στην ολομέλεια των ομοσπονδιών ο συμπολίτης μας Πανταζής Κων/νος εισηγήθηκε και κατέθεσε πρόταση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ Γιάννη Ιωαννίδη,  με 5 σημεία για την έμμεση ενίσχυση των Ομοσπονδιών και των Αθλητικών Σωματείων προκειμένου να ξεπεραστεί η οικονομική δυσπραγία στην οποία έχει περιέλθει ο αθλητισμός στη χώρα μας.  
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Ταχ.Δ/νση : Αγίας Παρασκευής 1,
   Λαύριο, 19 500                     
Τηλέφωνο : 22920-27774 Λαύριο, 4/4/2013
Fax : 22920-25060
Email : [email protected]