ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 

“Ούτε σηκωτούς δεν θα μας βγάλουν από εδώ μέσα, μολών λαβέ”, απαντούν οι εργαζόμενοι.

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι οποίοι συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα την κατάληψη στο Κέντρο έκδοσης εντολής διακοπή ηλεκτροδότησης, στο Χολαργό.

Αιτία οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση τους, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας επίκειται αστυνομική επέμβαση για την απομάκρυνση των καταληψιών.

Οι φήμες και οι πληροφορίες, άγνωστο εάν στηρίζονται σε πραγματικά ή ανυπόστατα στοιχεία, έχουν συσπειρώσει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν από το κέντρο στο Χολαργό.

Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ τις τελευταίες ώρες έχουν εντείνει την παρουσία, αυξάνοντας τις ομάδες περιφρούρησης, προκειμένου να αποτραπεί, όπως λένε, η αιφνιδιαστική έφοδος δυνάμεων των ΜΑΤ.

“Από εδώ μέσα δεν θα μας βγάλουν ούτε σηκωτούς, πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι ούτε παίζουμε ούτε είμαστε παιδάκια”, δήλωσε πριν από λίγο στο Pheme.gr o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Νίκος Φωτόπουλος.

pheme.gr

Ενημέρωση Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011,  17:16 

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Τρεις ώρες διορία για να αποχωρήσουν από το κτίριο τους έδωσε ο εισαγγελέας

Αποχώρησε πριν από μερικά λεπτά ο εισαγγελέας από το κτίριο της ΔΕΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στους συνδικαλιστές χρονικό περιθώριο τριών ωρών για να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνδικαλιστές αυτή την ώρα συνεδριάζουν, ενώ έχουν καλέσει ήδη και άλλους εργαζομένους να πάνε στη Μεσογείων στο υπό κατάληψη κτίριο της ΔΕΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκέντρωση συμπαράστασης στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και διαμαρτυρία για το χαράτσι – Δελτίο Τύπου
http://forkeratea.blogspot.com/2011/11/blog-post_8292.html#ixzz1eRXNzEul