Απάντηση σε προηγούμενο δελτίο τύπου του Δήμου Λαυρεωτικής έστειλε η Δημοτική Παράταξη ”Νέα Εποχή” σχετικά με το θέμα της αναδιαμορφωμένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου “Μελέτη Παράπλευρου Οδικού Δικτύου και Ανισοπεδοποίησης Κρίσιμων Κόμβων στο Διευρωπαϊκό Οδικό Άξονα Σταυρού – Λαυρίου (Τμήμα: Μαρκόπουλο – Λαύριο)”.

Το θέμα αυτό, το οποίο έχει προκαλέσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης, πρόκειται να συζητηθεί στο αυριανό συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Κερατέα, 11 Ιουλίου 2016
ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!

Με την απάντηση του στην ανακοίνωση μας για τη Μελέτη του Οδικού Αξονα Σταυρού – Λαυρίου, ο “παντογνώστης” κ. Λουκάς έφτασε στα όρια της πολιτικής αλητείας, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τον εαυτό του.

Αντί να απαντήσει στο ερώτημα μας γιατί επί 5 μήνες έκρυβε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες την ύπαρξη της Μελέτης του Τμήματος Μαρκοπούλου – Λαυρίου του Οδικού Άξονα Σταυρού – Λαυρίου που αφορά κυρίως την περιοχή της Κερατέας και είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον και την επιβίωσή της, καταφέρεται εναντίον μας με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και χυδαιότητες

Ακολουθεί για άλλη μια φορά την πάγια τακτική του να μετατρέπεται σε υβριστή, ψεύτη και συκοφάντη όταν τον πιάνεις στα πράσα.

Ενοχλήθηκε, προφανώς, με την παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 7 Ιουλίου, όπου πετύχαμε να αναβληθεί η συζήτηση παρά τις αντιρρήσεις του, με τον εξαναγκασμό του να φέρει έστω και τώρα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και το γεγονός ότι αποκαλύψαμε στους πολίτες τις προθέσεις του. Γιατί δεν τον αφήσαμε να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον όλων μας.

Ο “παντογνώστης” κ. Λουκάς δεν υπολογίζει και δεν σέβεται το Δημοτικό Συμβούλιο. Απαξιώνει ακόμη  και τα μέλη της παράταξής του με την συμπεριφορά του. Φέρεται αυταρχικά προς όλους, αρνούμενος να υλοποιήσει αποφάσεις και δεν ενημερώνει τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ασχολείται με μεγαλεπήβολες δήθεν αναπτυξιακές προσπάθειες σε συνεργασία με “επενδυτές”, όπως έκανε και στο παρελθόν, και “σχέδια” που και πάλι θα αποδειχτούν “φούσκες” και απαξιώνει συνεχώς την καθημερινή λειτουργία του Δήμου εξαναγκάζοντας υπαλλήλους σε παραιτήσεις.

Δηλώνουμε με πλήρη γνώση και ευθύνη, ότι ο κ. Λουκάς είναι επικίνδυνος για την Λαυρεωτική και ιδιαίτερα για την Κερατέα, που κατάφερε ήδη να υποβιβάσει σε οικισμό του Δήμου.

Για το θέμα της Μελέτης θα τα πούμε αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 12 Ιουλίου και  μετά από αυτό, γιατί ο “παντογνώστης” ξεπέρασε με την συμπεριφορά του κάθε όριο.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Διαβάστε σχετικά:
Γιατί δεν συζητήθηκε η ΜΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής. Τι απαντά η δημοτική αρχή Λαυρεωτικής.Γιατί δεν συζητήθηκε η ΜΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής. Τι απαντά η δημοτική αρχή Λαυρεωτικής.