Εισαγγελική παραγγελία-εντολή προς τον Γ. Σγουρό και τον ΕΣΔΝΑ να απαντήσει στον τ. δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού

Κατόπιν αιτήματος του τ. δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού, προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία-εντολή προς τον ΕΔΣΝΑ να απαντήσει υποχρεωτικά στο αίτημα του κ. Ιατρού που αφορούσε τις βεβαιωμένες ποσότητες απορριμμάτων που παρέδωσαν οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού τα έτη 2011 και 2012.

Ο κ. Ιατρού έχει υποβάλει από 19/2/2013 αίτημα στον ΕΔΣΝΑ για επίσημη απάντηση για τα παραπάνω στοιχεία.

Για προφανείς λόγους βεβαίως ο ΕΔΣΝΑ (όπου πρόεδρος είναι ο κ. Σγουρός) αρνήθηκε έως τώρα να δώσει απάντηση. Η άρνηση διερμηνεύεται από το ότι επίσημα θα υπάρχουν σαφή στοιχεία για τις ποσότητες των απορριμμάτων που δεν έχουν ουδεμία σχέση με όσα προβλέπει η διακήρυξη του εργοστασίου για την Κερατέα 127.500(τόνοι/έτος), ούτε βεβαίως με τις εκτιμήσεις της πρότασης του Δήμου Λαυρεωτικής.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Ιατρού κατέφυγε στην Εισαγγελία, απ’ όπου υπογράφτηκε η εντολή του εισαγγελέα να υποχρεωθεί ο ΕΔΣΝΑ να απαντήσει. Με πολύ ενδιαφέρων περιμένουμε την απάντηση.

Ο κ. Ιατρού δήλωσε ότι: «Πρέπει ο κ. Σγουρός και ο ΕΔΣΝΑ να γνωρίζουν ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με την Κερατέα. Για άλλη μια φορά τον αντιμετωπίζουμε και τον πολεμάμε με τον νόμο. Αυτοί διαρκώς παρανομούν. Το αποφασίζουμε και διατάζουμε και δεν λογαριάζουμε τους πολίτες, δεν θα περάσει».Σχόλια μέσω facebook