ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δενδροφύτεση που πραγματοποίησε  ο Δήμος Λαυρεωτικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Προστασίας Πρασίνου-Δενδροφύτευσης των Λάιονς της Ελλάδος, στο Άλσος του Αρχαιολογικού Χώρου του Σουνίου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

Με εφόδιο τη δημιουργική διάθεση και ενέργεια, και έχοντας ως κίνητρο την αγάπη για το περιβάλλον οι συμμετέχοντες στην δενδροφύτευση, έδωσαν δυναμικό παρόν στη προσπάθεια αποκατάστασης και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος της Λαυρεωτικής.
Πρωτεργάτες για άλλη μια φορά τα μέλη των συλλόγων της περιοχής μας που έδωσαν σάρκα και οστά στην έννοια του εθελοντισμού.
Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων καθώς και η συντονισμένη τους δουλειά είχε ως  αποτέλεσμα να φυτευτούν πάνω από  διακόσια δενδρύλλια, διαφόρων ποικιλιών.
Στη δράση αυτή συμμετείχαν τα  μέλη του  Κυνηγετικού και Σκοπευτικού  συλλόγου Λαυρίου, του Πανθεσσαλικού συλλόγου Λαυρίου, του Συλλόγου Πελοποννησίων «ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», του Ποντιακού Συλλόγου «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ» της Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής, του Εξωραϊστικού  Συλλόγου Πάνορμου, του Συνδέσμου Αλληλεγγύης και Φιλίας «Λαύριο-Αλέξινατς», του 1ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Λαυρίου, του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας Λαυρεωτικής (Σ.Ε.Δ.Α.Λ) και του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Λαυρίου.(ΣΥ.ΜΟ.ΛΑ) και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής τους ευχαριστεί όλους θερμά και υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ