Η Κοινοπραξία των Megaλοκαρχαριών με εντολή του «κυρίου» του έργου, Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, τις αμέσως επόμενες μέρες θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στον χώρο που σχεδιάζουν τον παράνομο ΧΥΤΑ τους για να αρχίσουν τις εργασίες καταστροφής του τόπου μας.

Θα ακολουθήσουν οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της Αρχαιολογίας για να «ερευνήσουν» τον χώρο και αμέσως μετά τον λόγο θα έχουν οι μπουλντόζες και τα φουρνέλα!… Ή τουλάχιστον έτσι το σχεδιάζουν!… Α!…να μη το ξεχάσουμε!.. και φυσικά με ομόφωνη απόφαση της κυβέρνησης όλους τους παραπάνω θα «συνοδεύουν» και οι δυνάμεις καταστολής, τα γνωστά μας ΜΑΤ με τα δολοφονικά παράνομα χημικά τους και τον άλλο επικίνδυνο εξοπλισμό τους.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και ολόκληρος ο μηχανισμός του λαού της Κερατέας και ολόκληρης της περιοχής βρίσκεται σε εγρήγορση. Την Δευτέρα, αμέσως μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας υπό τον Δήμαρχο με τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας και τις ξεκάθαρες απειλές του για επέμβαση των ΜΑΤ, συνεδρίασε αμέσως η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και επικαιροποίησε τα σχέδια της αντίδρασης του λαού της Κερατέας.

Την Τρίτη το βράδυ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, την Πέμπτη έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την όξυνση της κατάστασης και το τριήμερο εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το Οβριόκαστρο με αποκορύφωμα την ειρηνική διαδήλωση του λαού στο τόπο του αγώνα, στο πανέμορφο Οβριόκαστρο για τα Κούλουμα!… Πολεμάμε και τραγουδάμε!… αυτό ήταν πάντα το σύνθημα των αγωνιζόμενων για τα δίκαια του λαού… αυτό είναι και το δικό μας σήμερα!…

ΥΓ. Μπορείτε να «κατεβάσετε» ολόκληρο το βιβλίο με τίτλο:
Ο αρχαιολογικός χώρος του Οβριόκαστρου Κερατέας
Από την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.mediafire.com/?sharekey=8d5c25928f908db66f98eed409d4fdc456277d62cde4513ef7e866bfb1230ce0

… για να δείτε στην πράξη τι χώρο πάνε να καταστρέψουν!….

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά της Εγκατάστασης ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο Κερατέας