Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κυπέλλου ανδρών μεταξύ των ομάδων ΓΣ Λαυρίου-ΕΚ Καβάλας (14/9), σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας για την Α Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών ΓΣ Λαυρίου-ΕΚ Καβάλας της 14/09/2013, θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά την υπ αριθ. 555/31-05-2013 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.

Το ιατρικό τιμ του Λαυρίου

Το ιατρικό τιμ της ομάδας ανακοίνωσε το Λαύριο. Αυτό θα αποτελείται και τη νέα χρονιά από τους Ζακ Μελάγες και Ηλία Σαρδέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Λαυρίου ανακοινώνει ότι το ιατρικό τιμ της ομάδας αποτελείται από τον ορθοπεδικό κ. Μελάγες Ζακ (Μιαούλη 18 στον Γέρακα Αττικής), αριστούχο απόφοιτο της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και από τον φυσιοθεραπευτή κ. Σαρδέλη Ηλία (απόφοιτο το υΤΕΙ Αθηνών), οι οποίοι θα έχουν και τη φετινή χρονιά τη φροντίδα των πακτών μας».