Μια αξιόλογη πρωτοβουλία δύο συμπολιτών μας, μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε κι’ εμείς το έργο του ζεύγους Νίκου και Σοφίας Αδαμακοπούλου.

Πρόκειται για την ευγενική χειρονομία των κ.κ. Τζίμη Παπαδάτου και Σόλωνα Σεμερτζή, οι οποίοι, θέλοντας να τιμήσουν το ζεύγος Ν. Αδαμακόπουλου για την τεράστια προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της μικρής κοινωνίας μας, φιλοτέχνησαν, εξετύπωσαν και προσέφεραν στο ζεύγος μια «εύφημη μνεία», εκφράζοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους, για όσα οργάνωσαν και εκτέλεσαν στον ωραίο κήπο του σπιτιού τους στο Δασκαλειό Κερατέας.

Είναι παρήγορο το γεγονός ότι τις παραλείψεις των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας, που θα έπρεπε πρώτοι αυτοί να αναδείξουν με κάθε τρόπο την αξιόλογη πολιτιστική και πνευματική προσφορά του Νίκου και της Σοφίας Αδαμακοπούλου, έρχονται να καλύψουν δύο συμπολίτες μας μ’ αυτό τον απλό τρόπο.

Θα ήθελα, επ’ ευκαιρία, να εκφράσω κι’ εγώ τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς το ζεύγος Ν. Αδαμακόπουλου, που σαν ακούρστοι εργάτες του πνεύματος και του πολιτισμού, κοσμούν με τις πολιτιστικές διοργανώσεις τους την κοινωνία της Κερατέας.

Κι’ εμείς με τη σειρά μας τους σφίγγουμε το χέρι, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτή την αφιλοκερδή προσφορά τους στην κοινωνία μας, ευχόμενοι να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν αυτή την ευγενική προσφορά τους για την προαγωγή του πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Πρόσωπα του Τόπου μας