Με προπόνηση απογευματινή κύλησε η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου. Όσοι έπαιξαν στην Αίγινα έκαναν αποθεραπεία και μασάζ, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με τον κ. Καρυπίδη.Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Ο 44χρονος τεχνικός από σήμερα θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, αλλά και παράλληλα να διορθώσει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα τα αμυντικά λάθη που σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κοστίζουν τους βαθμούς στην ομάδα. Και στην επίθεση όμως οι παίκτες του κ. Καρυπίδη σε κάθε εκτός έδρας ματς χάνουν αρκετές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στο τέλος αυτός να «στοιχίζει» στην ομάδα.
Η Ζάκυνθος την Κυριακή 14 του μήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η 22η αγωνιστική, αντιμετωπίζει στην Κερατέα τον τοπικό Κεραυνό. Ένα παιχνίδι που αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, θα πρέπει να το κερδίσει. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δε θα είναι, όμως άπαντες στο «στρατόπεδο» της νησιώτικης ομάδας θα το προσπαθήσουν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας: “Μετά από συνάντηση του προέδρου του ΑΠΟ Νικηφόρου Γιάννη Γκαράνη με το Δ.Σ του ΤΑΠ Κεραυνού Κερατέας αποφασίσθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των 2 ομάδων. Η χρησιμοποίηση του γηπέδου του Κεραυνού από το Νικηφόρο και η αξιοποίηση παικτών από το Νικηφόρο με σκοπό την προώθηση τους στον Κεραυνό είναι οι βασικοί πυλώνες της συνεργασίας.Η επικείμενη άνοδος του Νικηφόρου στην Β΄κατηγορία που ευχόμαστε ,αποτελέσει ένα ακόμα στοιχείο για συνεργασία σοβαρού επιπέδου”.
πηγή