Εδώ λοιπον είμαστε στο αγωνιστικό πολιτιστικό στέκι μας με τίτλο «Το άπαρτο Κάστρο», το οποίο βρίσκεται στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο ΒΙΟΠΑ ( στη ΜΑΤΕΖΑ ). Στο Κάστρο αυτό λοιπόν, έχουμε τοποθετήσει και αριθμό αδείας «11-12-10», ο οποίος είναι η ημερομηνία των πρώτων επεισοδίων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το δάπεδο το στρώσαμε με χαλικι , και καρεκλες διαφορες – μερικές από παλιά λεωφορεία …Πριν λίγες μέρες βάλλαμε και δυο σόμπες , έτσι για την παρέα …! … και δίπλα τους μικρά ξυλαράκια για καύσιμα….

Στα τραπέζια απάνω έχουμε Βάζα με λουλούδια , από την ΓΗ μας , στους τοίχους έχουμε όλες τις ανακοινώσεις , τα κάδρα , τα σκίτσα

ΕΔΩ μαζευόμαστε όλες οι ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και οι ηλικιωμένοι, ξαποσταίνουμε στο χώρο αυτό ακούγοντας το ραδιοσταθμό μας «Ράδιο Οβριόκαστρο 102», που παίζει non stop μουσική με επαναστατικό playlist. Επίσης στον ελεύθερο χρόνο μας, παίζουμε με τον ΣΤΟΧΟ σε έναν πρωτότυπο και περίτεχνα καμωμένο στόχο … ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ του ΠΑΝΓ [ ΚΑΚΟΥ ]

Αφησα για το τελος , να σας περιγραψω , πως εχουμε στολισει τις καρδιες μας….Μα αγαπητοι μου φιλοι , με ΘΑΡΡΟΣ , ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΟΥΡΑΓΙΟ , ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ … !

sinisblogspot