Η ώρα της δικαίωσης ήλθε για τους δεκάδες τραυματισμούς των αστυνομικών, την παραβίαση του ωραρίου εργασίας και τις ατέλειωτες ώρες υπερεργασίας, για τις ζημιές στα υπηρεσιακά οχήματα από τις καταδρομικές επιθέσεις.

Η ώρα της Δικαιοσύνης έφθασε για την Κερατέα - Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευναΗ ώρα της Δικαιοσύνης έφθασε για την Κερατέα - Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευναΣύμφωνα με ανάρτηση του BLOKO.GR , έχει διαταχθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελίες και μηνυτήριες αναφορές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, για υπηρεσιακή “υπερεκμετάλλευση” σε βαθμό … κακοποίησης των αστυνομικών των ΜΑΤ που διατέθηκαν  στα μέτρα και στα μέτωπα της Κερατέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκαταρκτική -στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να παρελάσει για να εξεταστεί μεγάλος αριθμός αξιωματικών, συνδικαλιστών και χαμηλόβαθμου προσωπικού, διαχωρίζεται σε δύο σκέλη.

Το πρώτο, σχετίζεται με τη διερεύνηση του πως τραυματίστηκε τόσο μεγάλος αριθμός αστυνομικών, εάν υπήρχε δόλος, αν και ποιες παραλείψεις υπήρξαν για φτάσουμε σ’ αυτό το θηριώδες όσο και πρωτοφανές στα χρονικά αποτέλεσμα.
Το δεύτερο, αν παραβιάστηκαν τα ωράρια εργασίας κι από ποιούς, όπως επίσης εάν χορηγήθηκαν κανονικά οι … ημερήσιες αναπαύσεις.
policenet.gr