Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ και ΛΑΥΡΙΟΥ από τις 21/2/2017 σε συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Τάσο Πετρόπουλο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής (Ν. Αθανασίου, Ι. Δέδε, Α. Μπαλτά, Γ. Πάντζα και Π. Σκουρολιάκο) καταφέραμε το ΕΦΚΑ Λαυρίου να παραμείνει στο Λαύριο.
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της 3/5/2017 και τις ανακριβείς πληροφορίες περί υποβάθμισης του ΕΦΚΑ Λαυρίου, περί της μεταφοράς των βασικών υπηρεσιών στο ΕΦΚΑ Σπάτων, ήρθαν σε νέα επαφή μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού και Λαυρίου, με τους βουλευτές μας και τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη ο οποίος μας ενημέρωσε και μας διαβεβαίωσε ότι το ΕΦΚΑ Λαυρίου ούτε μεταφέρεται, ούτε υποβαθμίζεται, αντιθέτως παραμένει στο Λαύριο και αναβαθμίζεται.Κατόπιν των ανωτέρω του ζητήσαμε και απαιτήσαμε να κοινοποιήσει στους δημάρχους των Δήμων Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού το νέο Οργανόγραμμα το οποίο έχει εκδοθεί από της 15/3/2017, καθώς και την διευκρινιστική επιστολή τα οποία σας δημοσιοποιούμε με τα κάτωθι συνημμένα.Σας ενημερώνουμε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες μας, ενημερώνοντας τους και μη επιτρέποντας τέτοια φαινόμενα.9-5-2017 


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ,  ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Ε.Φ.Κ.Α. Ε’ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ,  ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!

Μαΐου 09, 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Ε.Φ.Κ.Α. Ε’ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!

H σειρά του Δήμου Μαρκοπούλου ήρθε αυτή τη φορά για να εκφράσει έντονη διαμαρτυρία προς τη διοίκηση του ΕΦΚΑ για την ταλαιπωρία που βάζ…
Το ΙΚΑ Λαυρίου παραμένει. Δημιουργία Τοπικής Δ/νσης Ε΄ Ανατολικής Αττικής με έδρα το Λαύριο και με χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων των Δήμων Μαρκοπούλου- Μεσογαίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Μαΐου 08, 2017

Το ΙΚΑ Λαυρίου παραμένει. Δημιουργία Τοπικής Δ/νσης Ε΄ Ανατολικής Αττικής με έδρα το Λαύριο και με χωρική αρμοδιότητα εντός των ορίων των Δήμων Μαρκοπούλου- Μεσογαίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Ακολουθεί σχετική επιστολή της Διοίκησης του ΕΦΚΑ