Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που διακρίνεται για την μαχητικότητα και το πάθος του, συμφώνησε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Γιώργος Πρίφτης, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Κεραυνό Κερατέας.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που διακρίνεται για την μαχητικότητα και το πάθος του, συμφώνησε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο και τη νέα σεζόν θα φορά τα «ερυθρόλευκα». 
Αναμφίβολα, η προσθήκη του Πρίφτη δυναμώνει σημαντικά τους Λαυριώτες στα μετόπισθεν, με τον κόουτς Γιώργο Δημητρόπουλο να βάζει στο ρόστερ του ένα στόπερ με εμπειρία, που γνωρίζει καλά την κατηγορία. 
Να θυμίσουμε πως ο Πρίφτης βρισκόταν περίπου μια 15ετία στον Κεραυνό, έχοντας βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου και είχε αποχωριστεί την Κερατέα μόλις για δύο σεζόν, όπου είχε παίξει σε Πρωτέα και Θεμιστοκλή με μεγάλη επιτυχία.

pamebala.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ
Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Πρίφτης από τον Κεραυνό Κερατέας!Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Πρίφτης από τον Κεραυνό Κερατέας!

Την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τον Κεραυνό, ανεξάρτητα του τι θα προκύψει διοικητικά, ανακοίνωσε ο Γιώργος Πρίφτης! Ο έμπειρος αμυντικός, που αποτελεί παίκτη – σημαία για τους Κερατιώτες,…