Το δελτίο ειδήσεων του ART CHANNEL με τον Αντώνη Μυλωνάκη απασχόλησε η υπόθεση του απεργού πείνας κύριου Χελιώτη στην Κερατέα.

Να θυμίσουμε πως ο Θανάσης Χελιώτης βρίσκεται στην 6η ημέρα απεργίας πείνας διαμαρτυρόμενος για την απαράδεκτη απόφαση του Ο.Α.Ε.Ε. να μην του αποδώσει την νόμιμη σύνταξή του λόγω οφειλής του στο φορέα η οποία όμως δεν ξεπερνά το ύψος του ποσού που οφείλει να του αποδώσει ο Ο.Α.Ε.Ε. αναδρομικά για την σύνταξή του που δικαιούται από το έτος 2011!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και εκβιαστική απόφαση η οποία ουσιαστικά καταδικάζει σε θάνατο τον Θανάση Χελιώτη αφού είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία πως βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο Θανάσης Χελιώτης δείχνει ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας αλλά για όσους τον ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν θα κάνει πίσω μέχρι να δικαιωθεί.

Είμαστε μαζί του.
forkeratea.com

Ακολουθεί βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ART CHANNEL


Διαβάστε σχετικά:


Στην 4η μέρα απεργίας πείνας ο Θανάσης στην ΚερατέαΣτην 4η μέρα απεργίας πείνας ο Θανάσης στην Κερατέα

Συνεχίζει για 4η μέρα την απεργία πείνας ο Θανάσης Χελιώτης στην Κεντρική πλατεία της Κερατέας. …
Απεργία πείνας από την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 ξεκίνησε ο συμπατριώτης μας Θανάσης Χελιώτης   στην κεντρική πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτρη. Διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη απόφαση του Ο.Α.Ε…
Λαύριο 24/5/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΛΙΩΤΗ Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου εκφράζει την συμπαράστασή του στον απεργό πείνας Θανάση Χελιώτη ο οποίος προχώρησε …